Въпрос относно определен вид трениране.

Здравейте ,приятели. Имам прекалено много въпроси и ще съм благодарен да пишете само за тези ,за които сте сигурни ,че знаете г/д вярна информация ,а не всеки да поства отговори с най - различни фантазии породени от чуждите приказки ,който е чул около себе си.
Въпросите съм ги разделил на два основни раздела ,както ги чета из интернет пространството: тренировки и какви хранителни добавки и стероиди да приемам в моят случай. Накратко ще ви разкажа за себе си ,защото може би някой от отговорите ще бъдат повлияни от начина ми на живот. На 19 години съм ,висок съм около 190 см,тежа средно 77-80 кг ( килограмите се променят наспоред режима ми на хранене). Тренирал съм в фитнес около 1 - 1,5 г. в фитнеса ,но по 2-3 месеца и след това го прекъсвах ,много несериозно от моя страна и го разбирам ,като се надявам ,че не е късно. Спортувах волейбол около 8-9 г и това винаги ми е пречило да съм с наднормено или нормално тегло ,винаги съм бил слабичък. Изградих си мнение за себе си и дори станах комплексар на темата ,че съм слаб. Искам да изградя мускулна маса и да живея здравословно като цяло ,но искам да наблегна и да направя г/д добре изразена мускулатура до лятото което е след 5-6 месеца. В Англия съм за момента и няма да имам възможност за фитнес поне до 15-20 феврурари.
    - Тренировките:
      1-ви въпрос : когато започнах да се навестявам фитнеса и да тренирам преди време ,не обърнах внимание на краката си. Нямах отделен ден в който да ги тренирам ,а за всяка друга мускулна група имах и бях ги разпределил на според насоките в интернет ,които бях чел. Краката ми са поизостанали и са тънки ,а аз висок. Искам да ги напрегна и да им дам малък тласък на растежа им. Както споменах ,имам около 20 дни докато започна да тренирам в фитнес и исках да попитам дали ако започна да бягам навън ,ще ми се отрази добре и ще имам растеж в областта на бедрата и като цяло от кръста надолу и по колко време е г/д достатъчно да се бяга?
      2-ри въпрос : ако знаете по - добър начин за натоварване и качване на мускулатурата в областта от кръста на долу ще съм благодарен да я споделите с мен ,би ми било от полза?
    - Хранителни добавки и стероиди:
      1 - ви въпрос : Какви хранителни добавки да започна да приемам ,за да се ускори растежа на теглото ми и основно на мускулите. Обмислям да започна с гейнър за покачване на мускулна маса и да го комбинирам с креатин монохидрат и аминикиселини ,или вторият вариант е да замеся гейнъра със суроватъчен протейн. Какво е вашето мнение ? Ще обърна внимание на абсолютно всяко ваше предложение за комбинация на хранителните добавки.
      2 - ри въпрос : Обмислям да закупя хранителните добавки основно от производителя MyProtein ,ако може да ми кажете какво впечатление имате от този производител ще съм ви много благодарен и ако не е достатъчно добър производителя според вас ,да ми предложите определена марка. Цената на добавките няма особено голямо значение ,но все пак не искам да ми излезе прекалено скъпо. За стероидите бих ви бил благодарен ,ако бъдете по - изчерпателни за начина им на прием и изчистването след това и ако някой живее или знае от къде могат да се закупят в Англия ,може да ме посъветва ,ще му бъда благодарен.

Темичката е огромна и претенциите са ми много предполагам ,знам ,че няма да е лесно да ми помогнете ,но ви обещавам ,че ще отделя предостатъчно време на всеки отговор и съвет по темата. Недейте да ме убеждавате ,че няма смисъл от стероиди ,твърдо решен съм да постигна значителен ефект до лятото и не се страхувам да натоваря малко здравето си. Не съм сигурен дали в форума може да се пишат въпроси за стероиди ,никъде не видях забрана в правилата и се надявам ,че не е проблем. Ако има някакъв проблем с темата нека админите се свържат с мен на ЛС или да я коригират ,а не да я изтриват. Благодаря на всички за отделеното внимание! Успех на всички в фитнеса и с спортните им цели!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 02.02.17 08:02.

Carbohydrate

02.02.17
06:49

Не стига, че си комплексар (по твоите думи), но си и мързелив....пишеш много, но не искаш да се трудиш...искаш по мекото да вървиш. Това по въпроса за употребата на стероиди. Ако не ти става, не дай си боже, може да ги употребяваш....Отдели време за четене, как се тренира правилно, за да покачиш нивата на собствения тестостерон ;), който е в основа за повишаването на мускулната маса.
Не може да тренираш само няколко месеца, да направиш маса (било то и с анаболи) и после да си останеш така))))...точно, след като спреш с тренировките и анаболите, всичко ще се изпари и ще си върнеш в първоначално състояние + ще се омазниш толкова, че няма да ти се вярва))....Спорта, е начин на живот, а не козметичен салон за еднократно посещение ;)....да не говорим, че много от хората, които веднъж са взимали анаболи, продължават да ги взимат, поради този им ефект - временен....

казано от Цветомир Ангелов на 02.02.17, 03:00:

Не съм сигурен дали в форума може да се пишат въпроси за стероиди ,никъде не видях забрана в правилата и се надявам ,че не е проблем.

Точка 4.7 от правилата.

Не си подредил адекватно приоритетите.
Първо мисли как ще тренираш, как ще се храниш и как ще почиваш.
Всичко останало има второстепенно значение.

02.02.17
09:17

казано от Цветомир Ангелов на 02.02.17, 03:00:

искам да наблегна и да направя г/д добре изразена мускулатура до лятото което е след 5-6 месеца.

Пробвай с 5-6 години.

А за бягането съвети може ли да ми дадете? Благодаря за коментарите по - горе.

На отговора на Carbohydrate:

Спорта, е начин на живот, а не козметичен салон за еднократно посещение

искам да кажа ,че не мисля да спирам след това ,просто искам да постигна значителен ефект до тогава ,но това не значи ,че ще спра да тренирам и ще го ударя на пиене,мързел и момичета.


Кольо ,знам. Подредил съм ги. Имам си програма с хранителен режим и тренировки написани от инструктор ,знам какво и как да правя и на кое да наблегна ( тренировките и храненето ) ,но не знам много за стероидите и мисля ,че вие може да ми дадете добри съвети ,защото не си напълно сигурен кое в някои форуми е вярно и кое не. Ако има тема за стероидите като подбор или съвети как да се приемат и т.н. моля да ми я линкнете за да я прочета ,защото такава не намирам. И ако може съвет коя схема е по - добра за добавките ,по - горе в темата съм посочил двете ,ако може да ме посъветваш кое би било по - удачно за моите цели и дали телешкият протейн би бил добра инвестиция? :)


SvetoslavS:

Пробвай с 5-6 години.

Ще пробвам и с 10 и 15 ако трябва ,не съм казал ,че ще се оказвам както споменах и по - горе ,просто желая силен старт ако ме разбираш. :)


Благодаря за коментарите до сега ,ще помисля над всеки един от тях!

Мнението беше редактирано от Цветомир Ангелов на 02.02.17 12:59.

казано от Цветомир Ангелов на 02.02.17, 12:57:

Кольо ,знам. Подредил съм ги. Имам си програма с хранителен режим и тренировки написани от инструктор ,знам какво и как да правя и на кое да наблегна ( тренировките и храненето )...

Значи ти остава нужна само дозата търпение и постоянство.

казано от Цветомир Ангелов на 02.02.17, 12:57:

...не знам много за стероидите и мисля ,че вие може да ми дадете добри съвети ,защото не си напълно сигурен кое в някои форуми е вярно и кое не. Ако има тема за стероидите като подбор или съвети как да се приемат и т.н. моля да ми я линкнете за да я прочета ,защото такава не намирам.

За стероидите -

този материал (в 4 части). Тези субстанции са несъвместими със здравословен начин на живот и съответно остава извън зоната на bb-team.

казано от Цветомир Ангелов на 02.02.17, 12:57:

И ако може съвет коя схема е по - добра за добавките ,по - горе в темата съм посочил двете ,ако може да ме посъветваш кое би било по - удачно за моите цели и дали телешкият протейн би бил добра инвестиция?


За гейнър сме говорили стотици пъти. Такава добавка е изключително неразумен избор според мен. Видът на протеина има значение само ако имаш лактозна непоносимост... в останалите случаи няма да намериш разлика между суроватъчен и телешки.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.02.17 13:09.

Вчера прочетох всичко от темата която си ми препоръчал ,освен това за козметиката при жените ,но това не мисля ,че е важно за моите цели. Знам ,че са вредни до някаква степен... Кольо ,вчера обърнах специално внимание на тази тема и прочетох всичко ,знам рисковете и ,въпреки че съм я прочел съм ти много благодарен за съветите и за времето ,което отделяш на моята тема.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.02.17 13:33.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1