Проблем с мускулът на левият крак

03.02.17
07:22

Здравейте незнам към кого да се обърна от няколко години имам проблеми с мускулите на левият ми крак незнам дори как да го опиша но кракът ми се сковава а ходилото започва да прави странни движения пръстите ми се свиват и разтягат понякога  палецът прави противоположни движения(чувствам лека изтръпналост) ...винаги съм си мислел че се дължи на падане на кръвното или захарта защото се случваше  много рядко и след шоколад или кола,както попринцип си вдигам кръвното се оправяше или като поседна за 10 минути.Но напоследък е много често и ми пречи да работя страх ме е че ако ми се случии няма да мога да се прибера .Потърсих в интернет но дори незнам какво да търся и нищо не открих в момента съм в Англия и нямам възможност за лекар затова ви моля за помощ .Незнам дали се дължи на психическа основа или на притеснение но сега е 5:21 .....нито има от какво да се притесня нито от какво да откача ......болен съм може би това го подсилва .....Благодаря ви предварително

Темата беше редактирана от Венцислав В на 03.02.17 07:31.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1