03.02.17
19:36
Здравейте! Взех си следните продукти - Amix Detonatrol, Biotech liquid l-carnitine и MEX CLA+Green tea (бяха в стак). Въпросът ми е свързан с техния прием. По кое време е най-добре да ги взимам и как да са разпределени? Тренирам сутрин в 7:30, като преди това закусвам обикновено с яйца в 6:00. Както и какви дози ще са оптимални за мен като се има предвид че имам висок толеранс към кофеин и подобни стимуланти. Висока съм 172 и тежа 55кг (ако има значение).
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 03.02.17 19:36.
03.02.17
19:40
когато и да ги взимаш, това ще промени само съдържанието на портмонето ти
Което значи, че конкретните продукти не стават или че са излишни всички от този тип?
03.02.17
19:52
казано от dandelion на 03.02.17, 19:47:
Което значи, че конкретните продукти не стават или че са излишни всички от този тип?
карнитин, зелен чай и т.н. са добавки за горене на мазнини, което ще рече, че искаш да свалиш някой друг килограм мазнина от теглото си. Така ли е?
03.02.17
19:59
казано от dandelion на 03.02.17, 19:58:
Да, целя да намаля процента на мазнините.
ами тогава се тренира на гладно сутрин ;)
Кардио правя винаги на гладно, но силовата не ми влияе добре без да съм яла. Въпроса ми беше за друго, иначе мерси за съвета ти!
03.02.17
20:07
казано от dandelion на 03.02.17, 20:05:
Кардио правя винаги на гладно, но силовата не ми влияе добре без да съм яла. Въпроса ми беше за друго, иначе мерси за съвета ти!
ето, казах ти, че е безсмислено.....един път провокираш организма да гори, друг път, го караш да трупа.....това е омагьосан кръг)) без резултат ;)
Не намирам за нужно да се чувствам зле сутрин, нека да е омагьосан кръг. Понякога няма ли индивидуалност в цялото нещо или задължително като изядеш нещо преди тренировка-край, ще си умреш дебел? А ако тренирам вечер да не ям цял ден ли? Или просто между храненето и тренировката ми да има по-голям интервал?
03.02.17
20:15
казано от dandelion на 03.02.17, 20:12:
Не намирам за нужно да се чувствам зле сутрин, нека да е омагьосан кръг. Понякога няма ли индивидуалност в цялото нещо или задължително като изядеш нещо преди тренировка-край, ще си умреш дебел? А ако тренирам вечер да не ям цял ден ли? Или просто между храненето и тренировката ми да има по-голям интервал?
не, разбира се. Това е въпрос на приоритети. Щом за теб това е по-важно, то ще намериш начин, нали)