Фитнес програма и хранителен режим за момиче

05.02.17
19:05

Здравейте! Нова съм в този сайт. Момиче на 17 години висока съм 165 и тежа 56 кг. Идва лято и искам да си стегна тялото като цяло. Имам широк ханш, големи бедра и паласки. От другата седмица ще започна да ходя на дамски фитнес. Ще съм много благодарна да ми кажете някаква фитнес програма като за мен, защото инсруктора не помага с нищо. И ако може да ми кажете примерно меню за хранене. Искам да да натрупам малко мускули и да не съм толкова отпусната

06.02.17
00:26

Здравей. Има доста интерактивна и пълна база със програми на сайта според нивото, възможностите и целите, както иотделни упражнения. Разучи.

Какъв е този инструктор, който не помага? Личен треньор ли ти е? Ако отговорът е “да”, смени го незабавно. Да имаш треньор и да питаш по форумите за програма е безсмислено.

06.02.17
10:38

Най-вероятно е човека, който работи в залата :) А на мен ми стана интересно какъв е този женси фитнес?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1