Total Sport Пловдив

06.02.17
19:37

Здравейте, симпатяги!
Надявам се, че ще има някой колега/може и колежка, разбира се/, който да ми каже своето мнение по въпроса, който ме интересува. Както виждате от заглавието на темата тя е свързана с фитнес Тотал Спорт в Пловдив. Преди няколко месеца се захванах с едно спортно начинание, което погълна доста от свободното ми време, което в допълнение с плаващите смени, в които уча, ме подтикна да оставя на заден план превърналото се в хоби за мен ходене на фитнес.  Това оставяне на заден план продължава вече 5-6-ти месец и неминуемо оказа влияние върху формата ми, а начинанието, с което се занимавам сега изисква добра спортна форма, което ме мотивира да се стегна достатъчно, за да започна отново тренировки. Преди няколко дена попаднах на споменатия Тотал Спорт, който като разположение ми е доста удобен, а и съдейки по снимки и материали в техния сайт - цялостно ми допада.  Е, надявам се, че има хора в сайта с мнение за фитнеса. От полза ще ми е всичко, което ми кажете: мнение за треньорите, за фитнеса дори и за протеиновия бар и кафенето може да споделите мнение.  Благодаря предварително. Поздрави! :)

П.С.: Ако имате по-добро мнение за някой фитнес винаги може да го споделите. Най-удобно ми е да посещавам фитнес около центъра, но това не е най-голямата пречка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1