Проблем с дупето

Здравейте. Тренирам във фитнеса от 2 месеца,но имам проблем с дупето. 160см съм,22 години,52кг. Имам проблем с целулита по дупето. Спазвам хранителен режим от 1 седмица и се опитвам да пия повече вода(голям проблем ми е). Притеснявам се ако тренирам с напади и клекове да не направя бразилско дупе. Въпроса ми е трябва ли първо и как да изчистя излишните мазнини? Много съм объркана и не знам какво да правя. Ще съм благодарна да чуя вашите съвети.

07.02.17
12:28

Какво разбираш под бразилско дупе? Ако те е страх от ненормално големи, напомпани глутеуси - дишай, няма как да стане!

07.02.17
15:09

казано от Мартина Мерева на 06.02.17, 22:04:

Притеснявам се ако тренирам с напади и клекове да не направя бразилско дупе.

Аз пък точно такива дупета обичам - бразилски! :D

А сега сериозно
Не се притеснявай да тренираш крака  - те са големи мускулни групи и горят много енергия => ще ги чистиш и оформяш едновременно!

Мнението беше редактирано от Tony Leen на 07.02.17 15:10.

Благодаря Ви много

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1