Жена и претоварване, съответна нужда от добавки?

12.02.17
14:26

Привет,

става въпрос за майка ми.
Тя работи във фабрика и по-точно на поточна линия.

На въпросната Поточна линия  падат в една чиния 80 пакетчета в минута, и ти ги събираш  за да ги сложиш в кашон.
Въпросната чиния се намира на височината на кръста.

Пакетчетата не тежат, по 100 гр са, но самото движение е интензивно и самата ти ръка е постояно в движение.
Тоест самото движение е това което натоварва мускула, тъй като той е постояно в опънато състояние, тя казва че не е предмишницата а  от лакатя до рамота.

Оплаква се че вечер когато спи, самият мускул получава спазам и я събужда с болка и също така, че самите мускули я болят, като тя описва болката като мускулна треска .

Имайки предвид това, можете ли да препоръчате какво да пие, преди/след / по-време на работа за да може да няма такива стряскащи последици на мускула. Проблемът не е само при нея, но и при колежките й.

Бях и казал да пие BCAA след работа и имаше ефект- краткосрочен. Тоест търся нещо, което да допълни това?
Висока е 1.80 см и тежи 64 кг.

Благоадаря Ви предварително.

-Иван

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 13.02.17 08:10.

13.02.17
00:43

Магнезий. Но според мен е въпрос на време да свикне с това натоварване и да отмине проблема.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1