Тренировка с партньор

Фитнес партньорът е най-добрата мотивация в залата. Много по-трудно е да изключиш тренировка от плановете си, когато знаеш, че и някой друг зависи от твоето решение.
По-голям процент от хората имат проблем с мотивацията. За да се преборите с това си намерете партньор за тренировка. Ако искате да извлечете максималното от една тренировка, намерете си партньор. Намирането на партньор не е лесно, защото отсрещната страна трябва да желае същото, като вас. Докато четете това най-вероятно си мислите, че по-добре си тренирате сами. Но замислете се, колко от културистите тренират сами? Да, трябва им човек, който да им пази при вдигането на тежести. Но дали е само тази причината. Точният фитнес партньор е онзи, който би могъл да Ви накара да използвате всичките резерви на силите си за няколко повторения повече. Знайте, че има огромна разлика от партньор до партньор в залата и ползите от това да имате такъв, до голяма степен зависят от точния избор.

15.02.17
19:27

Добре казано! :)

Dizzy

15.02.17
20:11

Не съм съгласна, но темата е приятна :)
Мнението ми е, че с партньори/приятели на тренировка е по-весело. Останалото, което е написано е лично мнение на пусналия темата, а не общовалидно.
Да пусна и едно клипче за по-шаренко.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1