14.02.17
23:27
Здравейте, преди време бях пробвал 2 пъти ‘‘Hot Blood 3.0 Pre-Workout’‘, много сила, енергия, издръжливост, за фокуса не можех да кажа същото.. поне докато не опитах и C4, де.
Да поясня за какво става въпрос:
Бях си купил скоро 1 мостра ‘‘C4 Ripped’‘, беше останала последната в физическия магазин за жалост... и като го изпих след 15-20 минути ми се размъти леко главата нещо, като си помислих, че може да съм предозирал.. на 35-40-тата минута като бях тръгнал към залата целият поглед сякаш ми беше размазан, също сякаш виждах всичко по-тъмно, но можех да фиксирам всичко наоколо, адски голяма концентрация и фокус, енергията си беше на лице, а издръжливостта и напомпването бяха супер, след тренировката като се прибрах можех да заспа, но знаех, че после просто няма как да стане.. легнах си към 10-10:30 без никакви проблеми и спах като пън. (т.е. нямах безсъние)
Попаднах на случайна тема относно азотните продукти и прочетох някакъв ефект ‘‘Tunnel Vision’‘, където хората са го търсели и проучих малко, чудех се дали при мен се е случило същото? (това с размазването на погледа и затъмняването встрани)
п.с. Нямах никакви странични ефекти от него, не мисля, че съм предозирал.
EDIT: намерих снимка, която наподобява на това, което виждах. :)
Темата беше редактирана от Vasil Poriazov на 14.02.17 23:29.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече