Противоречива информация на етикета на Cell mass USA

The Barber

16.02.17
13:26

Здравейте, днес ми пристигна кутията с Cell mass. Живея в Англия и си я поръчах от Амазон. Първото което ме учуди е, че пише USA. Върху оригиналния  баркод на кутията имаше залепен друг хартиен. До колкото съм чел, това, че пише USA по скоро трябва да ме радва. Проблема ми е друг. От месец чета по българските форуми за този продукт и навсякъде пишат едно и също: “Една доза след тренировка и една доза 6-8 часа след това” Чел съм също, че пишело : “Забравете за приема на захар след тренировка” че нямаме нужда от комплексни въглехидрати след трениривка и тн. На моята кутия пише просто да се приема два пъти на ден. Нищо повече, дори не пише след тренировка. Понеже съм чел теории, че няма никакво значение дали ще пием протеин след тренировка, а има значение приемът ни през целия ден, се чудя дали и BSN не подържа тази теория, след като не залагат на приема веднага след тренировка. Бих се радвал да чуя прочета и други мнения.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1