Я съм мале ПиТ БуЛЛ... : )

largozol

09.07.05
15:26

Как се отнасяте към енергиините напитки?Неща от рода на Pit Bull ,Red Bull?Вчера си взех Пит Бул за невероятната цена от 0.80лв!Кажете пиете ли такива неща,кога ги пиете,как ви действат,от каде ги взимате и на какви пари?

09.07.05
15:30

аз по принцип не пия. за някой купон бих си зел ама не се сещам  :D . стия пичове дето наливат редбул с лкохол направо не ги разбирам. тва е яко вредна комбинация. според мен за отвреме на време стават,а ама да ги наливаш редовно не е добре.

09.07.05
15:39

аз много съм се замислял над тея неща .... ама то по добре да си купиш само таурин и да си го пиеш рано сутрин и 1 час някаде преди тренировка ефекта е много по добър така :D и 1 кафе и си готов :lol: то в енергиините напитки .... има по 0.5 грама таурин и 0.5 грама пектин :D

аз преди тренировка си пия по 3-4 грама таурин и с креатина и ги блъскам много лошо железата :twisted: имам яко енергия :twisted:

за тва ако мене питаш... 50 грама таурин ти е 6 лева в SNC-то :D ако го комбинираш и с някав бърз въглехидрат ще е още по добре (глюкоза-2.50лева)

ето виж тука... http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=7748

надявам се съм бил полезен :wink:

09.07.05
15:43

[quote author=“grafa”]аз по принцип не пия. за някой купон бих си зел ама не се сещам  :D . стия пичове дето наливат редбул с лкохол направо не ги разбирам. тва е яко вредна комбинация. според мен за отвреме на време стават,а ама да ги наливаш редовно не е добре.


аз пъм мисля че не е грешка тва кат се наливаш с алкохол понеже знам че махмурлука се дължи до голяма степен на липсата на витамини в тялото :lol: и ти кат го пиеш тоя ред бул или там каквото е ... в него има глюкоза която убива алкохола и витамини които да намалят главоболието на сутринта и таурина дет ти дава енергия :D хем ще испиеш повече да се докажеш кат голям мъж :wink:  хем на сутринта няма да ти е минавал влак през главата :P

largozol

09.07.05
15:44

мерси ще проуча въпроса!

btw в Pit Bulla има 99.0 мг. таурин

09.07.05
15:48

[quote author=“largozol”]мерси ще проуча въпроса!

btw в Pit Bulla има 99.0 мг.

е че то тва в смешно бе !!! :lol:  :lol:  :P то то ... нема никав смисал в тоя пит бул тогава :shock:

мисля, че да, и около 40 май беше кофеин. Освен това има и някакви захари.
Добро е, нашите трибойци го ползват.

09.07.05
15:51

[quote author=“D3BEP”]мисля, че да, и около 40 май беше кофеин. Освен това има и някакви захари.
Добро е, нашите трибойци го ползват.

не е ли по добре да си купи човек само таурин и да пие по 3-4 грама 1 час преди тренировка с 50 грама глюкоза примерно ?

По - добре е. Ако си сигурен, че е таурин... И кофеин малко е добре дошъл.

09.07.05
15:55

а да те питам ... че стана на въпрос после да не пускам нови теми или офф топици....

знаеш ли някав друг препарат освен таурина за енергия ?

largozol

09.07.05
15:57

[quote author=“largozol”]Вчера си взех Пит Бул за невероятната цена от 0.80лв!

за това кво ще кажете?

За енергия?
Нали ти казвам - захар, кофеин, таурин.
Вече ако говорим за издържливост, там се ползват някакви други допинги, но това следва да ти свърши работа.

09.07.05
16:54

Опитай с инозин.

09.07.05
18:40

тва чесно да си призная... изобщо не го знам какво преставява :?  колко пари струва ? и как се пие ? и по колко ? и кога ?

09.07.05
20:01

КАто сме почнали с въпросите... :)

ТЕзи “добавчици” не са ли пълен апсурд?

Защото, примерно, баща ми, които толкова време пие кафе вече, че сутрин преди да пие, си е направо неадекватен.

Аз дори и не си помислям за редовна употреба на такива неща. Под редовна разбирам повече от 1 път на 2 седмици.

А Пит Бул пък, няма да си купя посмъртно. :)

10.07.05
18:31

Според мен няма нищо съществено в тези напитки. Малко кофеин, много малко таурин и 30 грама захар обикновено.

1. За тази цена (скъпички са) може да си вземеш солидна доза други добавки на фирма от САЩ.
2. Газираното е кофти.
3. Вкуса им не ми харесва.
4. Лично аз не усещам да ми дават много енергия.

12.07.05
12:53

Вземал съм си няколко пъти PIT BULL преди тренировка. За енергия, дава безпорно.Мога да правя поне по едно повторение в повече на серия от обикновено.Друг е въпроса,че наистина изобщо не е рентабилно.По-добре е, човек да си вземе отделно таурин, витамини..Пък и недоумявам защо го правят толкова газиран, ако разчитат на част от спортистите като потребители. Ама така или иначе, човек понякога отива в залата по-изморен, не толкова свеж, нищо няма да стане, ако гаврътне  един PIT BULL ПО ПЪТЯ.

Както вече казах, пият го силови трибойци и други силови спортисти.
Тауринът му е повече от кофеина, няколко пъти повече, ако не се лъжа, но не съм 100% сигурен, но е под 100 мг. Всички енергийни от пит през ред та към тайгър и нез нам си кво си и какви си булове имат горе долу един и същи вкус - нещо като грозде и са силно газирани, не знам защо е така... Аз си ги разгазирвам. И на мен ми е кофти, че между напитка за 3 лв.  и такава за 30 стотинки няма почти никаква вкусова разлика, ама де да знам... Обаче няма особена файда ако го взимате за да правите повторения. Той помага на експлозивната сила.
Инозинът е точно за издържливост, обаче мисля, че аеробна издържливост, т.е. и при него смятам, че ефектът върху силовата тренировка няма да е толкова добър.

SW

02.08.06
20:25

Има една много яка напитка, тя е подобна на горепосочените,но е силно витаминозна и съдуржа Л-карнитин и таурин.
Много е добра в нашата зала я има казва се B3 енерджи и не е много газирана.
Много е готина и наистина много освежава и дава сила

02.08.06
20:39

[quote author=“swetlio_76”]Има една много яка напитка, тя е подобна на горепосочените,но е силно витаминозна и съдуржа Л-карнитин и таурин.
Много е добра в нашата зала я има казва се B3 енерджи и не е много газирана.
Много е готина и наистина много освежава и дава сила

Еи спамер гаден, набутаи си напитката там където слънце не огрява

B_Ball_P

02.08.06
21:48

начи за питбула който казва, че върши някаква работа жестоко се лъже - никъв ефект ... пийте 2 редбула и след половин час отидете да вдигате .. или се опитайте да си легнете !!!! :lol:  :lol:  :lol:  :o

02.08.06
23:04

[quote author=“B_Ball_P”]начи за питбула който казва, че върши някаква работа жестоко се лъже - никъв ефект ... пийте 2 редбула и след половин час отидете да вдигате .. или се опитайте да си легнете !!!! :lol:  :lol:  :lol:  :o

Пит Була е евтина алтернатива на Ред Бул. Харесва ми, само че реших да избягвам аспартамови напитки. Потърсете и намерете Isosport WR. Същия вкус без аспартам и 2 гр захар само. страхотно е.

02.08.06
23:12

ако 6те пиете Bull-i то определено се спрете на Red Bull а не  Pit Bull

03.08.06
00:02

[quote author=“G33K”]ако 6те пиете Bull-i то определено се спрете на Red Bull а не  Pit Bull

а може и Bull-Shit :lol:

е така е, но 3 с три лева предпочитав да си взема месо

FZ

03.08.06
11:52

Аз предпочитам RED BULL-а и го пия преди тренировка. :P

04.08.06
10:32

аз па несъм пил такива неща и нема и да пия

05.08.06
11:10

замислих се и си викам да питам тук.Ако примерно си купя някоя от енергиините напитки например Red BUll и сложа в него няколко грама таурин ефекта му ще се увеличи нали?

05.08.06
11:19

[quote author=“ridddick”]замислих се и си викам да питам тук.Ако примерно си купя някоя от енергиините напитки например Red BUll и сложа в него няколко грама таурин ефекта му ще се увеличи нали?

ободрителния ефект на енергиините напитки се дължи главно на кофеина и сравнително голямото количество Б група витамини. таурина е неусузаем почти

08.08.06
02:05

[quote author=“Chushko”]Като стана дума за енергийни напитки днес видях в метро каталога разтворима енергийна напитка TIGER 20гр на цена 0,37 лв ама нищо не пише за съдържанието нека ако някой е пил да сподели

Енергийните напитки определено освежават и дават настроение за тренировка, особенно ако ги комбинираш с едно кафе. А за тези от метро пил съм ги и двата вида - тигър и болеро, първата е пълна със захар, но пък определено действа, а втората - пълен боклук пия две лягам и заспивам като къпан. Я пробвай това с 2 ред була!! И последно мисля, че от тези които се продават в супермаркетите най-добра е ISOSTAR

17.08.06
17:23

Добре, на сайта на Red Bull видях, че има Sugar Free Red Bull (в кутиика със зеленикави елементи, не сини), никога не съм гледал, може би за това ми е обегнал или в България няма такъв? Интересувам се, защото някой път сутрин в 6 като стана за кардиото и ми е едно никакво и не мога да държа добра интензивност, а пия конска доза кафе, зелен чай и аминокиселини, захарта не ме устройва по разбираеми причини...
Ако го няма тоя Ред Бул у нас - има ли други енергийни напитки с аспартам или други изкуствени подсладители (все пак няма да се наливам постоянно, а ще си взема няколко за дните, които не се чувствам сутрин жизнен, не ме притеснява аспартама).

Мерси предварително за отговорите.

17.08.06
17:46

[quote author=“Veseliq”]Добре, на сайта на Red Bull видях, че има Sugar Free Red Bull (в кутиика със зеленикави елементи, не сини), никога не съм гледал, може би за това ми е обегнал или в България няма такъв? Интересувам се, защото някой път сутрин в 6 като стана за кардиото и ми е едно никакво и не мога да държа добра интензивност, а пия конска доза кафе, зелен чай и аминокиселини, захарта не ме устройва по разбираеми причини...
Ако го няма тоя Ред Бул у нас - има ли други енергийни напитки с аспартам или други изкуствени подсладители (все пак няма да се наливам постоянно, а ще си взема няколко за дните, които не се чувствам сутрин жизнен, не ме притеснява аспартама).

Мерси предварително за отговорите.

Има такъв, свтлосинията опаковка

18.08.06
13:46

Не съм пробвал тези питбули и редбули.Има и една българска напитка -Изоспорт макс май се казваше,на външен вид прилича на Изостар.От нея съм пил и е добре тонизира.Пише, че не съдържа въглехидрати, но пък от къде ги вади тези калории?И за това я спрях,понеже съм на НВД. Опитайте напитки с гуарана. Аз ползвам течен Л-карнитин с гуарана (около 1000мг е гуараната в една доза) преди тренировка и съм доволен. От П и Б лабс 500мл(20 дози) са около 20-25 лв.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1