Тренировъчната ми програма

20.02.17
14:04

Здравейте казвам се Иван. Започнах да тренирам преди 8 месеца, но от тогава промяната е найстина много малка. Други които започнаха по-късно от мен имат напредък и за това помислих че правя нещо грешно в тренировките. Не мога да си ползволя треньор и за това ви моля да ми кажете дали е грешен режима на упражненията и тренировките. Тренирам 3 дни в сесмицата. Понеделник- гърди и трицепс. След като загрея започвам с 3серий кофички второто е на лежанка 4 серий,  от там на Хамър машина (не съм сигурен за името)  на нея пак 4серий. Четвъртата ми тренировка за гърди е повдигане на дъмбели от лег. Почвам тренировка за трицепс. Първо трицепсово разгъване от горен скрипец 4серий. Второ е френско разгъване 4 серий и последн повдигане на дъмбел зад връта.  В сряда тренирам гръб и бицепс. Първо управление за гръб правя 4 серий на скрипец. Второ гребане на долен скрипец.  Трето едностранно гребане с дъмбел. Започвам вицепс. Първо бицепсово сгъване с дъмбели. Второ сгъване с щанга. Трето концентрирано сгъване с дъмбел (всички упражнения по 4серий) . В петък ми е ден за крака и корем. Запопвам с клекове. Второ бедрено разгъване. Трето е лег преса. Запопвам с корем. Тук правя 2 упражнения по 5 повторения. Първо са коремни преси с малка тежест и втрото е наклони встрани с дъмбел. Това е цялата ми тренировка през седмицата.

20.02.17
14:24

Здравей, Иване!

Казваш, че нямаш прогрес. А какъв прогрес гониш - отслабване, орелефяване, сила или нещо друго? Какъв ти е режимът на хранене? Дай малко повече информация.
Моят съвет е да си напишеш тренировките по-прегледно, защото така трудно се чете, както и да напишеш броя на повторенията и с какви килограми правиш всяко упражнение.

Мнението беше редактирано от Елена на 20.02.17 14:29.

20.02.17
17:45

Целта ми е покачване на мускулна маса. А всяко упражнение освен за корем ми е по 4серий и по 10 повторения на серия. Килограмите на уредите са  различни но са максималното с което тялото ми може. Написал съм всичките си управления които изпълнявам.

Мнението беше редактирано от Иван Иванов на 20.02.17 17:46.

The Barber

22.02.17
01:02

Щом целта ти е мускулна маса ще трябва да напишеш и какво ядеш :) Щом за 8 месеца нямаш прогрес почти е сигурно, че не приемаш достатъчно калории. Трябва да приемаш повече калории от колкото тялото ти изразходва. Има безброй статии с хранителни режими за мускулна маса.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742
Тази е идеална за теб:)

Мнението беше редактирано от The Barber на 22.02.17 01:06.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1