Хранене

SP

09.07.05
20:31

Може ли вместо да ям през 2ч и 30мин.,да ям през 1ч 30мин.??така за 3ч ще съм ял два а не един път.Порцията да е по малка но през 1ч30мин.Как мислите защото един приятел яде през 1ч30мин и изглежда страхотно :oops: ??

SP

10.07.05
09:32

Моля ви отговорете ми важно е

10.07.05
10:27

Твоя приятел предполагам, че изглежда супер не защото приема храната през час и половина, а заради други фактори (метаболизъм, тренировка, правилен хр. режим). Всеки човек е различен.
Като искаш да консумираш храна през такъв интервал от време - пробвай, макар че за мен лично не ми допада.

10.07.05
17:12

Според мен е добра идеята, но малко хора могат да правят такова нещо за съжаление :)

10.07.05
17:56

[quote author=“Chrisich”]Твоя приятел предполагам, че изглежда супер не защото приема храната през час и половина, а заради други фактори (метаболизъм, тренировка, правилен хр. режим). Всеки човек е различен.
Като искаш да консумираш храна през такъв интервал от време - пробвай, макар че за мен лично не ми допада.

Подкрепям това мнение.

Пълен абсурд е според мен да се копират разни неща от този или онзи, щото незнам си какви били... Еми той е Арнолд Шварценегер не изглежда зле, струва ми се :wink: , ама незнам някой да е прокопсал като захване по неговия сплит, нали./гоовря за любители/  :wink:  :lol:

Според мен хранене през 2 часа е оптимално, с уговорката, че се консумира качествено, лочти разделно и добри продукти. Иначе усвояването е лошо и се затормозява стомаха и накря става.... маджа с грозе.  :lol:  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1