04.03.17
17:26
Здравейте. На 16 години съм. Висок съм 1.75. Тренирам киокушин карате от 7 години. От почти една година ходя и на фитнес. Преди да почна фитнеса бях 61 кг а сега съм 78 кг.Тренирам киокушин от понеделник до петък. На фитнес ходя четвъртък събота и неделя. Във фитнеса тренирам по чисто бодибилдърски метод. Ходя на фитнес за да съм здрав, защото нямам самочувствие. Взимам гейнер Mass на Scitec след тренировката по фитнес и след киокушина а преди двете тренировки взимам протеин 100 % Whey proffesional на Scitec. Също така взимам и комплексни амино отново на Scitec Amino 5600 преди и след двата вида тренировки. На гладно сутрин пак пия Гейнера. Хапвам си стабилно по 550 грама пържоли на ден 750 г картофи извара 400 г също така и сутрин мюсли с 4 яйца. Кажете трябва ли да променя нещо във взимането на добавките и трябва ли да променя или добавя нова добавка. Кое е по добре за мен комплексни амино или bcaa? Целта ми във фитнеса е да кача още 3-4 кила.
Темата беше редактирана от Boris Grigorov на 04.03.17 17:28.
Според мен нямаш нужда от добавки, но ако толкова държиш може да си продължиш и с този стак.
04.03.17
21:33
А защо смяташ че нямам нужда? Ще мога ли да възстановявам без тях?
Мнението беше редактирано от Boris Grigorov на 04.03.17 21:34.
Досега си качил двайсетина кила за година, на мен ми звучи като добро възстановяване. Защо сега изведнъж питаш за възстановяване - нещо промени ли се, чувстваш се отпаднал или?
Мнението беше редактирано от Димо на 05.03.17 00:47.