Искам да отслабна

На 15 години съм преди година тежах 43 килограма, но имах здравословни проблеми и сега съм 58 немога да ги сваля опитах да не ям, но не помогна особено, тръгнах и на фитнес но не знам какво да правя. Искам за 1/2 месеца да стана поне 48 кг. какви упражнения трябва да правя?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 13.03.17 19:05.

The Barber

13.03.17
21:05

казано от Мария Апостолова на 13.03.17, 19:05:

На 15 години съм преди година тежах 43 килограма, но имах здравословни проблеми и сега съм 58 немога да ги сваля опитах да не ям, но не помогна особено, тръгнах и на фитнес но не знам какво да правя. Искам за 1/2 месеца да стана поне 48 кг. какви упражнения трябва да правя?

Прочети статията” Как да си съставим хранителен режим ” Там ще научиш почти всичко което ти е нужно да започнеш.

казано от Мария Апостолова на 13.03.17, 19:05:

Ако не искаш пак да си създаваш здравословни проблеми, не се стреми към сваляне на 10 кг за един месец.
Килограмите не са всичко, важно е и от какво идват.
Ключът не е да не ядеш, а да ядеш достатъчно за целта ти + достатъчно да си здрава.

Опиши с точност как се храниш сега и какво правиш във фитнеса? Тук има статии и за хранене, и за тренировки. Поразрови се из сайта. Успех! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1