13.03.17
21:11
Тази година съм обнадеждена за по-добри резултати от предишната. Вече втора година се занимавам интензивно с фитнес, преди това предпочитах разходите и тичането навън. Един мой познат ме запали по този спорт и в крайна сметка аз се интересувам по темата повече от него, постоянно чета статии, информирам се за храни, добавки, различни упражнения (когато нямам възможност да ида в залата с какво да си заменя програмата вкъщи и честно казано се оказа, че съм доста креативна в това отношение :D ). Много ми харесва да тренирам, чувствам се супер добре и заредена с положителна енергия. Спазвам и хранителен режим, но ми е много трудно да спазвам грамажи (обичам да ям..какво да кажа). Миналата пролет се амбицирах и свалих 7кг, оформих мускулатура и бях много доволна от себе си, после ми се наложи да пътувам и изоставих тези занимания. За това лято планът е изчистване, защото има нужда, едно яко бразилско ДУПЕ и плочки. Това ми се струва най-непосилната задача - плочките! Не мога да се преборя с тази храна, ей. И така, колеги, дайте съвети за по-бързо чистене, имам предвид като добавки, билки и т.н (кардиото е ясно).
15.03.17
18:43
Здравей. Честит дневник! :)
казано от Insanity на 13.03.17, 21:11:
Миналата пролет се амбицирах и свалих 7кг, оформих мускулатура и бях много доволна от себе си, после ми се наложи да пътувам и изоставих тези занимания. За това лято планът е изчистване, защото има нужда, едно яко бразилско ДУПЕ и плочки. Това ми се струва най-непосилната задача - плочките! Не мога да се преборя с тази храна, ей. И така, колеги, дайте съвети за по-бързо чистене, имам предвид като добавки, билки и т.н (кардиото е ясно).
Имай предвид, че наистина яките дупета не се правят от пролетта до лятото, а целогодишно. :) Пожелавам ти да не изоставяш сегашните начинания, както си направила миналата година.
Бързай бавно. Казваш, че не можеш да се пребориш с храната, но питаш за добавки. Оправи храната първо.
Повече съвети ще получаваш, когато редовно започнеш да пишеш в дневника си. :)