18.03.17
13:04
Проблема ми е, че имам да сваля 5-6 килограма.. Преди съм отслабвала и повече, но с бързи диети, а сега започнах да се храня правилно и тренирам 5дни в седмицата. Тренировката ми е по час и половина, а храненето е балансирано и се чувствам много добре, защото постоянно имам енергия, а и преди имах проблеми със съня, а от както започнах с това спя много по-добре. Проблема е, че преди тренирах пак редовно, но бях спряла за 1-2 месеца поради здравословни проблеми, но от 1 месец отново започнах.. когато бях спряла да тренирам качих около 3 килограма. Мислех си, че като се храня по-малко и тренирам ще започна да свалям, но не грам не съм мръднала, а всички около мен виждат разлика и ми казват, че доста съм се стегнала, но нито мърдам на килограми , нито кой знае колко на сантиметри. Другото което забелязах е целулита, винаги съм имала, но сега виждам, че доста е понамалил.. само не мога да си обясня защо не мърдам на килограми..
18.03.17
14:48
защото сланината е по-лека от водата
казано от Carbohydrate на 18.03.17, 14:48:
1 кг сланина тежи точно колкото 1 кг вода. Може би искаш да кажеш, че 1 кг сланина заема повече място от 1 кг мускули.
Към авторката на темата: може би е добре да намалиш храната (калориите) още малко.
Мнението беше редактирано от Елена на 18.03.17 14:53.
18.03.17
14:57
казано от Елена на 18.03.17, 14:52:
казано от Carbohydrate на 18.03.17, 14:48:
1 кг сланина тежи точно колкото 1 кг вода. Може би искаш да кажеш, че 1 кг сланина заема повече място от 1 кг мускули.
Към авторката на темата: може би е добре да намалиш храната (калориите) още малко.
))))разбира се, че 1 кг нещо тежи колкото 1 кг. друго нещо, защото са по 1 кг)))). Писах за обема)))) и така нататък