23.03.17
10:20
Привет на всички!
Накратко за мен: на 28г. съм тежа 49кг. ръст 162см. Тренирам 4 пъти седмично всички мускулни групи и се храня по 3 или 4 пъти на ден според зависи колко съм гладна. Спазвам РБД но мазнините нещо са ми е в дефицит. Реших да се подсиля за пролетта с тахан-списамов пълнозърнест си взех. Не мога да преценя по колко да хапвам сутрин на гладно и с какво върви най-добре да го съчетая така че да се получи балансирана лека закуска и дажне се отрази на теглото ми 😊
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим23.03.17
12:09
Една лъжица тахан е 100 калории.
На филия с мед е екстра. Аз си го ям чист, направо от буркана.
Чист е добре и аз го харесвам но не ме засича а с филийка няма ли да е много калорични, май по-добре с ябълка или друг плод...?
23.03.17
13:06
казано от Vessy на 23.03.17, 12:58:
Чист е добре и аз го харесвам но не ме засича а с филийка няма ли да е много калорични, май по-добре с ябълка или друг плод...?
Чакай сега, ако целта ти е да се заситиш с най малко калории яж само ябълката.
На мен тахан с ябълка ми звучи малко странно, но ако те кефи...Освен това никъде не е казано, че задължително трябва да ядеш тахан.
Ще консумирам чист на гладно а закуската ще разпределя два часа след това мисля че ще е добре така .
казано от Vessy на 23.03.17, 13:28:
Ще консумирам чист на гладно а закуската ще разпределя два часа след това мисля че ще е добре така .
Яж го със закуската, защо ще го ядеш отделно преди нея)
казано от Vessy на 23.03.17, 13:48:
За да може да се усвои напълно без наличие на въглехидрати ...
Когато и да го ядеш, пак ще се усвои напълно))
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече