23.03.17
21:39
Здравейте! Много мотиви ме докараха до тук. Като за начало представете си ме висока 155см. минионка, която е тежала 67 килограма...дааа, много тлъсто минионче, определено. Постепенно ги свалих без усилия на 60 килограма. Две години подред бях 60 докато не поех инициативата да сваля още. Първо се пробвах с диетата на Ваня Червенкова -2 килограма. После ми се стори тъпо да ядеш едно и също: само картоф или само пиле, или плодове, цял ден. И реших изведнъж да си направя списък с неща, които мога да ям без да пълнея. Речено-сторено! И за два месеца достигнах 54 килограма. А никога до сега не бях! Сега целта ми е 50 килограма. . Никога не бях тренирала до сега. Като малка мразех спорта, а на късни години започнах да го харесвам.
23.03.17
23:09
Здравей, свалила си 6 кг. за два месеца със списъка от твоите любими храни от които не пълнееш. Да разбираме ли, че си спряла да сваляш в момента с това хранене?
Не си си описала храната , затова ще приемем хипотетично, че се храниш здравословно:) Вече си свалила 13 кг. Моя съвет е да прочетеш раздела за хранене. Избери си удобен за теб хранителен режим, и започни да тренираш.(не става ясно дали го правиш сега и как)дали ще е тежести или фитнес групи е въпрос на твой избор. Забрави за сваляне на килограми за сега. Нагласи си режима, и тренировките и нещата ще се случат от самосебе си.
Дали трябва да слизаш изобщо до 50 е друг въпрос:)
Мнението беше редактирано от The Barber на 23.03.17 23:09.