Добавка към креатина и трибулус терестрис

24.03.17
02:36

Здравейте, пия Три-креатин Малат на биотеч и Трибуустер трибулус терестрис на биотеч и искам да знам с какво мога да ги комбинирам като добавка за качване на маса. Гледам тук на Universal Animal M-stack 21 packs i Universal Animal STAK 21 packs и чета ,че това м-стак е по новата версия на СТАК продукта и пише ,че са премахнати съставките който влияели на потентноста което ме отдалечава от тоя вид продукти, тези тестостеронови бустери не искам да взимам нищо което може да ми повлияе на потентността и така нататък. Чета за Стерол формули , Стероидни бустери но те само различни продукти и не знам да избера. Иначе менюто ми е богато на протеини Сутин овесени ядки с киноа и кисело мляко след това 500гр пилешко месо, 300 гр извара , 5 белтъка, ориз, фастъци, мед ако има нещо пак като храна което може да ми кажете да добавя освен риба. Мерси

24.03.17
14:09

ДАА

24.03.17
14:31

Напиши нещо повече за себе си . Как така на сляпо да се даде съвет?

24.03.17
15:14

Не ти трябват добавки за да покачваш мускулна маса ;)  Помни №1 добавка е ВОДАТА!

24.03.17
18:20

175 съм висок 75 кг, ръката ми е 40. Искам нещо допълнително към трибилуса и креатина с което мога да качвам без да качвам мазнини, ще си купувам протеин ,но освен това искам нещо странично с което да качвам по ефективно и по бързо.

29.03.17
23:36

40 ръка ... това обяснява всичко :D Не ти трябват добавки друже, а четене ! И на мен дедовия ми е 18+ , ама няма връзка с нуждата от добавки :D

30.03.17
04:24

Златната рибка ще свърши работа!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1