24.03.17
12:06
Здравейте изчетох доста неща и честно казано съм объркан как да се храня,как да тренирам колко дни в седмицата...
Така на 16 години съм от София 1.87 висок 70 кг. искам да кача килограми тренирам от един месец:понеделник:гърди бицепс вторник гръб трицепс четвъртък рамо петък крака искам да сменя програмата като видях една от сайта която е за типичен ектоморф като мен понеделник гръб и корем вторник гърди и рамо четвъртък бицепс и трицепс събота крака дайте мнение за програмата забравих да кажа че преди 1 седмица си взех Гейнър MEX SIZE MAX.
Относно храненето старая се за ям 4 5 пъти на ден не се ограничавам ям всичко но не знам право черво ли съм явно да...
Много ще съм ви благодарен ако споделите вашето мнение относно как да тренирам как да се храня и за гейнъра ако може да кажете нещо :)
Наблягай на базовите упражнения в тренировките, не зависимо по кой от двата описани от теб варианта тренираш.
Гледай да набавяш достатъчно белтъчини, въглехидрати и полезни мазнини, това да ядеш 4-5 пъти каквото ти падне не е добре. Трябва да си в калориен излишък за да качваш маса.
Гейнера ще ти помогне с набавянето на калориите, вече друг въпрос е колко е рационално закупуването му :) А и Мекс не е най-добрия избор за хранителни добавки.