Замайване

24.03.17
23:55

Замайване - изпитание, достойно не само да заеме самостоятелна тема в този сайт, ами и да бъде поместено в челните класации на човешките патила и проблеми! Замайването е проблем, който поставя човек на изпитание не ден, не два, не месец или година, а десетки години! Тези които са се сбъскали с него, познават част от потенциала му и в какво мъчение се превръща животът им! На мен ми отне 6 години, докато постигна задоволителен резултат, резултат с неясно бъдеще, но все пак с надежда. И тъй като зная как живеят тези хора, не мога да пазя информацията само за себе си. Съвестта ме подтиква да споделя наученото и резултата! Това е линка:
https://drive.google.com/file/d/0B8tAftEdSkvpaU9iUHJEMnNOYXc/view

25.03.17
01:12

първо си виж линка,че нещо ме съмнява..

25.03.17
02:31

Нека да е по-конкретно и ясно, за да знам какво да видя. Какво в линка не е наред?

25.03.17
03:17

Нищо не излиза с една дума.

При търсенето на - https://drive.google.com/file/d/0B8tAftEdSkvpaU9iUHJEMnNOYXc/view - не бяха открити съответстващи документи.

Предложения:

  Уверете се, че всички думи са написани правилно.
  Опитайте с различни ключови думи.
  Опитайте с по-общи ключови думи.

01.04.17
03:21

Странно наистина, няма грешка в линка и не зная защо не се отваря. Опитайте с долния линк. Искам да сте наясно, че замайването за което съм писал се отнася за обща замаяност с атаки на неравновесие, слабост в краката и движенията, прилошаване, тежко главоболие, напрежение, изпотяване, схващане и т.н. При това съветите са за хора на които е доказано, че нямат конкретни заболявания и въпреки това месеци и години не са намерили лек и се чувстват зле. Написаното не се отнася за кратко прилошаване след тренировка в резултат например, вдигане на кръвното или рязко спадане на захартта. Въпреки това в някой случай връзка може да има, кокретно при тренировки свързани с ръцете, което съдейки по моето наблюдение може да се отразява на хора предразположени към замаяност.
https://zamajvane.000webhostapp.com/

Мнението беше редактирано от lightlion на 01.04.17 03:21.

26.01.19
10:45

https://zamajvane-stop.000webhostapp.com/

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1