Тренировка , изчистване и запазване на мускулна маса

26.03.17
12:33

Здравейте , от месец Януари съм режим на хранене с цел сваляне на килограми бях 95 . В краят на януари започнах фитнес като начало кръгова тренирвка , върнах си доста бързо формата като нигока не съм ходил на фитнес с постоянство , само стреет фитнес , не бях тренирал сериозно 2 години , коремат ми беше разширен сви се . Относно това в момента съм 85 килограма без никакви добавки и един приятел ми предложи л-карнитин , бца и глутамин . С цел максимално чистене без загуба на много маса вече , бих свалил още 10 кг максимално . Като доста добри режими и на тренировка , сутрин на гладно приемане на л-карнитин и след това 30 мин велоаргометар и всеки ден се усилва времетраенето на велоаргометара с 5 минути до час . Като цяло хранителният режим вече не ми е толкова строг , но беше сутрин кисело мляко с овес , през два часа сурови ядки за насищане на стомаха , обед пиле с ориз или изчистен сварен боб , вечер пилешко със зелена салата или само сварен пшеничен изчистен ориз . Като след 2 месеца точно този режим на хранене и свиване на стомахът режимът пак се спазва , но някой път сътрин и вечер хранене , вече ядки не приемам за насита на стомаха защото се насищам от малко ядене , и един ден в седмицата примерно неделя приятелят ми каза че мога да си позволя да хапна каквто си пожелая . Това е всичко относно моят режим искам някой да сподели мнение , как е и дали ще стане нещо с тези добавки или има смисъл само от една . Защото аз се колебая или за л-карнитин или бца или и двете

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1