11.07.05
00:41
Здравейте на всички :) искам да попитам дали тази програма е добра за мен и дали трябва нещо да добавям/махам от нея .... :wink:
почти на 17 години сам тежа 60 кг висок сам 180см ;) (Гръдна обиколка 93см , Талия 77см ,Ханш 67 , Обиколка на Китката 18см , Обиколка на глезена 24см.) тренирам фитнес( в продалжение на 5 месеца ) 3 пъти седмично ( Понеделник , Сряда и Петък ) по час , час и половина макс.Несам спазвал до сега харенителени режими.Нямам хронични заболявания нито разположеност кам подобни...Не работя почивам си в къщи. Да одобрявам приемането на хранителните добавки мисял да ползвам протеини и гаинер.Ползвал сам Протеини мисля че доста добре се отразяват за момента върхо мен.Бих дал до 80 лв за хранителни добавки.Несам ползвал стероиди и други химий.Искам да покача мускулната си маса и то в период 2 месеца ( лятната ваканция ) искам да е траен ефекта. 8) :P :wink: :idea:
Хранене№1:Закуска 7,30ч
150гр овесена каша
2 филийки препечен ръжен хляб
1 банан
4 белтъка
1 жълтък
Хранене№2:Втора Закуска 10,30ч
1 портокал / поне 30гр протеин с мляко или плодов сок
Хранене№3:Обяд 13ч
150гр пилешки гърди без кожа
200гр печен картоф или 100гр сварен ориз
100гр смесени зеленчуци
Хранене№4:Предитренировачно 16ч
протеинов шейк / поне 30гр,смесени с обезмаслено мляко или плодов сок
1 банан
Хранене№5:Следтренировачно 18ч
въглехидратна напитка /50гр /
протеинов шейк /20гр /
Хранене№6:Вечеря 19ч
200гр много чисто телешко варено или печено
300гр печени картофи
100гр смесени зеленчуци
Хранене№7:Вечерна Закуска 21,30ч
150гр овесена каша
4 белтъка
1 жълтък
Калорий = 2446
В почивните дни прескачам Xранене№5.
Парите които бих дал за храната са неуграничена сума тоес имама възможност да си ям без проблем... ;)
Не се притесняваите имам апетити сичкото това нещо да го изяждам без проблем :P Иксма само да попитам въглехидратна напитка каква да си зема която да дава добри резултати за протеини знам Нутриум мисля че бяха едни от най-добрите ;) Тренирам вече 5 месеца и доста килца качих и искам да кача тук за тези два месеца ваканция още някое друго кило мусколна маса ;) ( с масата и убема ) :) моля кажете ми какво да права, тренирам от 1 седмица с тренирофката за покачване на мускълна маса която е дадена в сайта ( http://www.bb-team.com/training/000157.php ) за средно напреднали любители и дава резултат ... кажете какво мислите ... Чакам с нетарпени да видя какво ще стане.. ;) :wink:
Здравей!
Храненето ми се вижда добро като цяло. Само тая каша късно вечер, но пък си слабичък иначе, та не би трябвало да е проблем.
Направи ми впечатление по колко време тренираш. Според мен не трябва да е повече от час в никакъв случай. Може би малко разнообразие, ориз вместо картофи, хляб може да ядеш (бонус). Малко повече белтк в закуската може. Няма какво толкова да се коментира като цяло. Дерзай и се пази от най-често срещаната грешка - претренирането.
Успех!
Мерси много значи започвам да го практикувам ;) Слабичак но с релеф ... ;) сега масата да кача но дали ще е траина? ;) някжа по специална треировачна програма да използвам ли или да карам тази дет от е в саита за покачване на мусколна маса .. :) :wink:
Бързи съвети за принципи при такава диета:
1 не яж късно вечер въглехидрати, а набивай месо
2 яж ако можеш по - често и дори и да са малки храненията, но да усвояваш храната по - добре
3 сутрин можеш да хапваш веднага много въглехидрати и плодове и след около 1 час нещо протеиново
4 след тренировка с тежести хапни бърз въглехидрат като глюкозата и след това нещо протеиново, но не се тъпчи веднага след нея
по-здрави аее че тука бурята е гадна и да гаса компа :) утре пак
Според мен: Обмисли внимателно, грамажа на храните които приемаш. По-добре направи по-разделно храненето си, като завишиш и грамажа на поеманата храна, отколкото да тъпчеш много неща едновременно.
Обмисли го, прочети за разделното хранене.
Иначе режима ти изглежда свестен. Само ми се струва, че трябва дори повече да хапваш. Помисли за консумация на: МЕСО, БОБ, пшеничен зародиш, ленено семе, рибено масло, кисело мляко/ като не смесваш тези продукти в малък интервал от време/
Успехи!
ще се оптитам да направа това дето ме посаветвахте :) да видим дали ще има резултати ( добри и трайни ) аз кицелото мляко си го пия секи ден междъ храненията по 1 кисело мляко пия :) така добре ли е ? :wink:
[quote author=“Mp3Max”]ще се оптитам да направа това дето ме посаветвахте :) да видим дали ще има резултати ( добри и трайни ) аз кицелото мляко си го пия секи ден междъ храненията по 1 кисело мляко пия :) така добре ли е ? :wink:
Добре е, щом искаш да качваш, но ако искаше релефче е кофти. Защото лактозата не ти позволява да сваляш мазнини максимално (един вид те предпазва). :) Та хапвай и пиивай, то така се прави маса :)
по-здрави