Диария след прием на Pure Nutrition 100% Pure Whey

27.03.17
20:52

Като за начало само да отбележа, че целта ми не е да направя лоша реклама на продукта, а да се опитам да дискутирам с вас, защо след употребата му, след около час,  получавам стомашно разстройство. Проблемът може и да си е от мен, а не от пудрата.

През последната година пробвах 8 суроватъчни протеина (от които 2 бяха изолат), като всичките бяха на различни марки. Единственият, който ми създаде стомашен проблем, бе споменатият в заглавието. В момента привършвам разфасовката му от 2кг. Изчаках известно време, защото смятах, че разстройството ще отмине, но вече месец, едно и също.

Искам да попитам:

1. Някой друг, който е пробвал продукта, създал ли му е същите стомашни проблеми?

2. Като цяло, какво по различно може да съдържа този продукт или по скоро с какво толкова да се различава от суроватките на NOW, Scitec Prof и т.н, които пробвах, че да получа диария само от него?

Да вметна и че от всички марки протеини приемах една и съща доза. Не съм увеличил или намалил приема на протеин от пудра, докато ползвам PN 100% PW. Предполагам, че имам нетолерантност към някоя от съставките му, но от 8 протеина на различни марки, странно само той да съдържа нещо, което да ме мъчи.

Съшо така диетата и тренировъчния ми режим не са се променили почти по никакъв начин през последните 6 месеца, така че изключвам възможността, диарията да е причинена от тях.

Темата беше редактирана от A N на 27.03.17 20:52.

31.03.17
19:16

Преди 4 години съм ползвал Pure Whey на Pure Nutrition и нямах никакви проблеми. Сега, колко е добър като протеин, няма как да знаем :)

02.04.17
17:31

Аз също имам проблем с този протеин, но само след тренировката(не е постоянно) . Нямам идея какво може да го причинява.

02.04.17
23:22

Може би, защото е не е толкова качествен, за колкото го представят и защото е български ...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1