29.03.17
21:37
Здравейте ,реших най-накрая и аз да си направя дневник. Висока съм 172см. и тежа 58кг. Моята цел е да отслабна с 5-6 кг. и след това да кача мускулна маса. Аз съм на 15години ,от София. Преди около 2-3 години ходех на танци и отделно тренирах и все още тренирам боулинг .....,колкото и странно да звучи ,вече 5-6 години се занимавам с това. След това спрях да ходя на танци и започнах да ходя на фитнес. Ходех около 3-4 месеца , тренирах през ден и то всеки път с една и съща програма и много бързо ми омръзна..... След това ходех на Kango Jumps ,то ми беше доста интерсно и забавно ,но не можех на всяка тренировка да давам по 10лева и за това спрях да ходя. И от тогава не се занимавам сериозно с нищо..... единствено тренирам 1 път седмично боулинг. И от доста време имам желание да започна отново да тренирам ,та сега ще ви напиша програмата по която мисля да тренирам ,но за хранителния си режим съм адски объркана и нямам никаква идея как да си го изготвя сама........
ПОНЕДЕЛНИК
Долна част
1. 5-10 минути пътека (загрявка)
2. Лег преса 4x15
3. Бедрено разгъване 4x15
4. Бедрено сгъване 4x15
5. Разтваряне и сгъване на абдуктор машина 3x20
6. Не съм много сигурна как се казваше това упражнение ,лягаш по корем и сгъваш краката към дупето 4x12
7. Глутеус ритник или по-просто казано ритници от лакътна опора 3x15
8. 20-30 мин. кардио
ВТОРНИК –почивка
СРЯДА
Час и половина съм на боулинг
Горна част
1. 5-10 мин. пътека (загрявка)
2. Пулдаун с широк хват 4x12
3. Разтваряне на ръце встрани 4x12
4. Бицепсово сгъване 4x12
5. Коремни преси
6. Повдигане на крака
7. 20-30 мин. кардио
И вечерта съм на тренировка по боулинг ,която е около 1 час и 30 мин.
ПЕТЪК
Все още не съм решила ,но мисля да ми бъде ден в който ще тренирам предимно с кардио уредите.
Това е тренировъчният ми режим по който мисля да започна да тренирам. Много бих се радвала ,ако ми дадете съвети за тренировъчния и хранителния режим :)
Темата беше редактирана от В. Т. на 29.03.17 21:37.
30.06.17
09:57
Ще напишеш ли хранителния ти режим?🙂