Съвет за подновяване на тренировки

29.03.17
23:48

Здравейте, хора :) Дойде и моето време да се вкарам във форма покрай идващото лято. Бивш спортист съм от последните 2-3 годинки. Преди това чисто като информация го давам... кьокушин карате(4 пъти на седмица) и вдигане на железа(два пъти на седмица). Сега.... пушач, работещ зад бюро, който с нетърпение чака да свърши деня, за да пие една бира(от там е и шкембенцето ми). Това, което съм решил, за да вляза пак във форма са тренировки по бокс и фитнес. Надявам се някой от по-опитните членове на форума да ми помогне с прилична диета за отслабване както и с хранителни добавки(протеин, витамини, креатин, амино киселини) и каква марка да са.

Какво представлявам като моментно телосложение:
височина: 190
тегло: 105кг
години: 27 от София

Надявам се да ударите едно рамо. Гледам, че доста хора ползват форума. Пропуснах да спомена, че няма да е лошо да кажете от къде да си закупя въпросните хранителни добавки(не искам да взема някое менте).

Целта на занятието е да върна до към 95 кг(смятам е нормално за ръста ми) както и да понатрупам мускулна маса, че сега съм станал доста отпуснат.

Темата беше редактирана от Tux 01 на 29.03.17 23:48.

30.03.17
11:20

Нахвърлял си някаква информация и чакаш съвет. Готов хранителен и тренировъчен режим никой няма да ти изготви, затова е добре да напишеш твоя и ако е необходимо да получиш съвет за корекции.
Храни се с храни богати на белтъчини - месо, риба, яйца. По-ниско количество въглехидрат от качествени източници като ориз, овес и други подобни семена. Здравословни мазнини също трябва да добавиш от захтин, авокадо, ядки.
За добавките, залагай на доказани марки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1