Трябва ми съветчее

03.04.17
00:51

Въпроса ми е какво да правя през свободното ми време когато свърша училище, когато си науча, когато отида на зала и след това се прибера и се чудя какво друго да правя след като съм си починал от залата...
Чудех се дали да не стоя повече в залата но според мен ще претренирам според това че ходя шест пъти седмично и да...
И сега се чудя дали да започна да ходя на лостове...Нищо специално-кофички, набиране,силови набирания, но не знам дали това ще ми помогне за качването на маса в момента.
От време на време тренирам и вкъщи докато забивам на телефона или на компютъра, но сега вече се чудя какво да правя за да имам по-добър напредък във фитнеса...Имам време, не ме мързи, но просто не змам с кое да се захвана и кое ще ми помогне повече да кача ММ и да изглеждам по-добре?!?
На 15, 170, 64 кг.

Вече тренираш предостатъчно. През останалото време планирай част от него и чети повече - статиите в сайта ни, ръководствата, други материали и книги (вероятно онлайн).

Напредъкът във фитнеса идва по оста знание -> практика -> личен опит и обратно. Само с практика, дори по 15-20 часа на седмица, няма гаранции, че натрупаните опит и знание си заслужават (ако ги има).

03.04.17
14:56

Добре, благодаря!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1