Дневник

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

29.09.17
13:21

Леко занемарих дневника.. :(
Просто съм разпънат на 100 места в момента , не че е оправдание де 🙂

Тренировките са ми “горе-долу”.. Така да се каже, не очаквам прогрес или нещо от сорта в момента, по-скоро гледам да не спирам да тренирам.
Ходя на работа и отделно гледам 10дка земя, спя по 5 часа, не мога да се храня редовно през деня колкото и да се старая, понякога правя компромис с дадена храна, но гледам да се съобразявам като цяло. Цялата офанзива, така да се каже ще продължи до средата на Октомври.. След това ще имам канализирам нещата.

В момента успявам да ходя 2-3 пъти на фитнес и уикенда - лостове, но нито сила имам , нито голямо желание , ходя понеже знам, че “трябва”. Отдавам го на недоспиване и понякога на преумора.

Взех някой добавки - глутамин, амино БЦАА, омега - 3 и комплексни витамини.
Преди време мисля, James Hinks беше ми препоръчал Orange Triade (вместо анимал пак) , така че смятам да го поръчам другата седмица.

За сега това. Ще пиша всеки ден, предполагам ще има все по нещо ново! 🙂

Днес късния следобед ще направя лостове!

Мнението беше редактирано от Crixus на 29.09.17 13:22.

01.10.17
17:49

Пълна трагедия.
Снощи се събудих с адски болки в кръста, днес почтни не мога да ходя.. :(
След работа правих набирания на лостове.. Бях загрял и т.н и кво стана напрааааво не знам ! След трен нито болка, нито нещо по-различно. Вечерта си легнах нормално, а на сутринта - бом бок!
Сега съм направо стресиран тъй като имам протрузия на ниво L4/L5 от преди 3 месеца..  Яко ме боли и се притеснявам ужасно много. Утре сутрин съм до доктора.
Еб*си късмета. :(

Мнението беше редактирано от Crixus на 01.10.17 17:51.

02.10.17
14:43

Бях до моя лекар днес..
Би ми една инжекция Алмирал + Озон ( нещо си там.. 🙂 )
Оказа се, че съм претоварил явно някакъв мускул и се е “възпалил” и подул и натиска
нерв. Сега 3 дни ще съм на едни прахчета Фламилекс и към края на седмицата ще ида да ме види пак. До тогава - лежане . :(

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1