Начин на приемане на хранителни добавки

04.04.17
21:40

Здравейте ,
занимавам се от 1 година с фитнес .
До сега приемах различни протеини / OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard , AMIX Whey Pure Fusion / , които ги дават смес от концентрат + изолат . Приемам 1 доза сутрин след сън и 1 доза след тренировка . 
Сега си взех изолат , но ми остана все още OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard и се чудя как е по-добре да ги приема .
Да изпия Оптимума само или да пия изолата след тренировка , а сутрин след сън оптимума или обратно ?

По време на тренировка пиех SCIVATION Xtend , но сега ми свърши и си взех BCAA 4:1:1 .
Прочетох доста теми и мисля да ги приемам по 1 доза преди тренировка и 1 доза след тренировка . След тренировката веднага БЦАА и след 15 мин протеин мисля , че е добре .

Ако бъркам някъде , моля да ме поправите . Споделете за приема на протеин .

05.04.17
09:50

Няма значени кой кога ще приемаш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1