Коремче и паласки

05.04.17
20:46

Добър вечер на всички.
Имам въпросче относно корема и паласките.
174 съм висока, до преди 2 години бях 70кг, миналото лято 58, а сега след зимата 62. В момента съм 86/65/100 и изглеждам несъразмерно с малки рамене и талия и голямо дупе.
Тренирам 3-4 пъти седмично, всяка мускулна група и основно наблягам на кардиото. Корем правя през ден за горна, долна и странична част. Храня се основно с пилешко, риба, плодове, зеленчуци, яйца и ядки, пия около 3л вода на ден, вечерям най-късно до 7 (понякога има и изключения, заради втората смяна на училище), спя 6-9 часа (пак зависи от смяната).
И да, тъпото коремче не иска да изчезне, паласките също. Много ще съм Ви благодарна ако ми дадете адекватни съвети и ми помогнете да се справя с това.
*Забравих да кажа (ако изобщо има значение), че сутрин, още като се събудя, коремчето си ми е плоско, но към обяд няма нищо общо със сутринта.

Темата беше редактирана от Lyssmh на 05.04.17 22:16.

Здравей!

Нормално е да има някаква разлика във визията спрямо сутрин, когато се събудиш и коремът е празен, и след това, когато започнеш да се храниш и да пиеш течности.

Доколкото подразбирам това ти е проблемът, а не излишни мазнини? Или не е така?

24.04.17
12:10

Ако е само до подуването, почни да си водиш дневник какво си яла този ден в колко часа и какво чувстваш след това. Дали някоя специална храна те кара да се подуваш през деня, дали ядеш твърде често и не оставяш време на стомаха да смели предишната храна?

Ако е до свалянето на мазнини - калориен дефицит :Р

Аз също съм с такава форма - по-малки рамене, малкък бюст и по-голям ханш. Можеш да пробваш да увеличиш гърба и раменете, за да изглежда тялото по-съразмерно, но ще отнеме дооооста време.

Успех 🙂

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1