11.07.05
10:17
Понеже видях че имаше и други мнения в форума че този протеин бил добър искам да попитам тези които вече са го изполвали дали са доволни от него и дали е имало някакъв ефект от него?
Аз вече 10-ти ден някъде пия Супермасс 2100 и Амино 3800 и двете на Биогейм и съм качил някъде 1кг. и бицепса ми се е увеличил с 0.5см. :lol: и искам да започна да взимам този протеин на Нутрим за да кача повече мускулна маса.
еми пич кво да ти кажа.тоя протеин си го взех преди една седмица.според мен е малко рано да се каже дали действа , все пак се появи на пазара преди около 10 дена.
[quote author=“diksi”]еми пич кво да ти кажа.тоя протеин си го взех преди една седмица.според мен е малко рано да се каже дали действа , все пак се появи на пазара преди около 10 дена.
Аха е така е за 10 дена няма да имам кой знае какъв резултат обаче все пак би трябвало да има дори да е минимален качваш ли мускулна маса от него?
16.07.05
08:06
Е хубаво де , хем си видял ,че има тема за него , но ти пак си направил нова , че да може да се нафлууди яко форума ...
Иначе и аз си взех вчера ,но не смятам ,че само от един протейн ще качиш . Ако нямаш дост. белтъчини , въглехидрати и мазнини на ден няма голямо значение какъв протейн пиеш. Едва ли някой ще ти каже точно какво е действието точно и само на протейна .. Иначе на вкус е добър и се разтваря много добре .