Витамини за повече енергия?

07.04.17
03:08

Здравейте,
Преди 2 месеца започнах да тренирам ММА. Както във началото на всичко ново има някакво вълнение.Ходих на тренировки със нетърпение, имах адски много енергия, но от някакво време (седмица-две) имам липса на енергия. Ставам към 11-12 по обяд, ям малко после училище, прибирам се, ям и отивам на тренировка, прибирам се ям към 9-10 вечерта и после лягам към 2-3. Кофеина не ми действа много много - пия 2 нормални кафета и нищо, а някой път от половин късо не мога да си намеря място. Поръчах си Pure Nutrition Herbal Burn , че искам да изчистя малко мазнини. Бърнера ще ми дава ли допълнително енергия ? Ако не да ми препоръчате някакви витамини или други продукти за покачване на енергийните нива.
Благодаря предварително
П.п 17г 65кг 175

Здравей!

Какво се промени за последните седмици, в които усещаш, че нямаш достатъчно енергия?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1