Сваляне на килограми при РБД

Здравейте. Направо се прехвърлям към въпросът ми! Преди известно време, някъде началото на тази година реших да започна НВД за да сваля излишните мазнини по себе си, Направих го до известна степен , свалих 3 килограма за 2 месеца, Спрях. От 86 кг стигнах до 83 кг. Поради причината ,че не е хубаво да се прави НВД повече от 2 месеца ,а и според мен ми беше достатъчно свалянето на тези килограми,  реших да започна РБД. Не бях се притеглял може би от както почнах режима РБД ( около 3 седмици някъде). Днес реших да се притегля и видях ,че съм 80/81 килограма. Логично е че когато съм на НВД калориите ще се явяват по-малко в сравнение , когато съм на РБД. Калориите ми при РБД са може би с 400/500 калории повече от тези на които бях на НВД. Спазвам калориийният баланс за моите килограми , ръст, години и т.н и НЕ го надвишавам! Въпросът ми е : Защо съм свалил килограми при положение ,че трябва да задържа килограмите когато съм в баланс  ?! Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Людмил Петков на 08.04.17 20:26.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1