Някакви съвети как да си съставя програма

Здравейте приятели! На 16 години съм 1.73 висок 60 килограма. От година тренирам  на Уличен фитнес ( Street fitness ), има ефект доста и то доста по релефен станах качих малко маса, но доста неща ми убягват. Кои са тези неща ли..амии общо взето правилна тренировъчна програма за определената група мускули...Относно хранене старая се на макс да се храня най- добре, но имам финансови проблеми ( семейството е от среден финансов статут така да го кажа), няма как да си правя хранителен режим. Тоест ям каквото се готви и плодове понякога си купувам с мои събрани пари. Ако можете да ме насочите посъветвате или просто да ми помогнете относно това откъде да науча и упражненията(видове набирания, лицеви, клекове, всичко), които са доста... и някакви съвети за програми. Доста съм мотивиран, не се отказвам и знам, че ако ми помогнете то това ще допринесе за прогреса ми.

19.04.17
22:19

Влизай в залата, младежо. С тоя стрийт фитнес ще станеш скакалец. 😄

Ако ми кажеш отде парите ок. За залата добре ама хранителния режим, който ще ми е нужен най вероятно ?

21.04.17
17:39

Прочети тоя дневник от начало до край няколко пъти ако трябва и тогава питай собственика му. Той тренира стрийт фитнес и е як и масивен.

https://www.bb-team.org/forums/viewthread/78688

Успех.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1