Положението е плачевно

От днес започвам пълна промяна!
Здравейте на всички! Борбата с кг-то е от както се помня. Какво ли не опитвах, преди да забременея свалих заветните кила до 48 кг., но имайте предвид че отказах месото поради здравословни причини. Смъкнах от 62кг. на 48 кг за една година. До тук добре! Забременях и родих, но се нацепих, като ренде... съответно през бремеността и след това продължих да хапвам месо, сега след години съм в този вид, става въпрос за 7 години, висока 157см тежаща 68кг ,30г съм опитвах да ги сваля, но без успех. Сега съм решила окончателно да ги премахна тези кг.
Моля, ако някой при желание да ми даде съвети, ще съм мн.благодарна. Снимките са фрапиращи, не са за хора със слаби нерви 🙂. Иронизирам се, понеже отчая ли се вс отива на кино.
Благодаря, Ви за отделеното внимание!

20.04.17
15:27

Здравословна храна + спорт.

Може да опишеш 1 твой ден, какво ядеш, каква физическа активност имаш. След което да ти помагаме със съвети какво да коригираш.

Един мой ден! Поради работата ми, в ресторант ставам различно време. 6 сутринта, в работните дни, по-някога в 8-9 ч., когато съм редовна смяна. Почти никога не закусвам. Почти винаги пропускам обяда, съответно прибрала се от работа, което е 22:30. Сядам да ям. Ако съм почивка, си наваксвам с яденето. Не тренирам, просто нямам време. Нямам нормирано раб.време, може да работя 7 дена, почивам 2-3 дена, или 2 на 2 това рядко става. Храната ми включва всичко, което има за момента. Не обичам плодове. Ям, готвени неща, обичам ориз и картофи.

20.04.17
17:01

Месото не е виновно за сегашното ти състояние. Казвам в случай, че живееш с подобна заблуда.

20.04.17
17:11

Здравей. Съветвам те да се запознаеш с няколкото основни теми за начинаещи, които са свързани с храненето и тренировките. Те ще отговороят на доста голяма част от въпросите.

Прецени си до колко си готова за промяна и по-важното: какво си готова да промениш за да я постигнеш?

Благодаря за съветите! Цял ден чета, доста полезна информация има. Днес яденото ми включваше следното: Обяд- 2 яйца бъркани и зелена салата. Към 5ч доядох остатъка от обяда, вечерята беше пъстърва- печена, със зелена салата.
Относно месото, ще го заместя с риба, защото наистина не се чувствам добре от него.
Утре съм на работа от 6 сутринта, мисля към 10 ч да закусвам две сварени яйца. След това зелена салата с ориз сварен без нищо. Вечерята пак ще е това.
За тренировките ще видя как ще започна, поради раб. време.

Добре дошла!

Честит дневник. Вярвам, че ще ти е много полезен, а колкото повече информация даваш за храненето и движението си, толкова по-добре за съветите, които ще получаваш.

Моят съвет е да бъдеш по-позитивна. Аз бих започнала с промяна на заглавието на дневника. 🙂 Важното е, че си решила да направиш промяна. Подкрепям Fallen.
Ръководствата са тук.

Успех!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1