22.04.17
09:58
Здравейте от два дни приемам Scitec 5600. На втория ден обаче почна много силно да ме тресе, загубих апетит и бъбреците почнаха да ме болят. Не превишавам дневната доза, но проблема е, че тренирам до 20:45 и тогава вземам дозата за след тренировка, а дозата за преди сън я вземам час два след тази от 20:45, когато си лягам. Не съм вземал никакви химии преди, днес мисля да не вземам химия. Какво бихте ме посъветвали? Благодаря предварително!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
22.04.17
11:07
Изчакай и други мнения,но според мен правиш точно това-предозираш,аминокиселините са за преди или след тренировка,ИЛИ преди сън, а не и в двата случея.Общо1-2 грама на ден.Колко въглехидрати приемаш на ден,за да те болят бъбреците,по-скоро са ти много малко и протеините ти идват в повече.
Мнението беше редактирано от BBD на 22.04.17 11:08.
Мерси много! Едното хапче 1.4 грама и казват, че една доза е 4х1.4 преди и след тренировка и преди лягане. Какви трябва да сами дозите аз съм 70 кила. Кво трябва да ям и кога е най- удачно вземам киселините?
Мнението беше редактирано от ЦВЕТКО на 22.04.17 11:29.
ЕЙ ГИ ИНСТРУКЦИИТЕ:Приемайте 1-3 дози преди и след тренировка, а също и преди лягане вечер.
22.04.17
11:25
Виж,аз определено не съм капацитет,но до колкото знам 1-2грама ти е дневната доза,както казах преди или след тренировка ИЛИ преди сън,по твое усмотрение.Какво ядеш?
Ям някакво месо всеки ден, гледам да не е пилешко, салати, и от време на време нещо сладко. Кога е добре да пия киселините според теб? Мерси!
22.04.17
11:33
казано от Дон Давиеба на 22.04.17, 11:32:
Ям някакво месо всеки ден, гледам да не е пилешко, салати, и от време на време нещо сладко. Кога е добре да пия киселините според теб? Мерси!
вече два пъти ти написах,преди или след тренировка или преди сън.до колкото мога да сметна,вземаш 15.6гр на ден,аз смятам че това е до осем пъти повече от препоръчителното
Мнението беше редактирано от BBD на 22.04.17 11:38.
Благодаря ти много, но аз не схващам кога има най-голям ефект или няма значение? Да се радвам ли, че мога да ти пиша в този момент след като за 2 дена съм изпил 24 хапа?
Мнението беше редактирано от ЦВЕТКО на 22.04.17 11:41.
22.04.17
11:46
казано от Дон Давиеба на 22.04.17, 11:38:
Благодаря ти много, но аз не схващам кога има най-голям ефект или няма значение? Да се радвам ли, че мога да ти пиша в този момент след като за 2 дена съм изпил 24 хапа?
според мен най-добрия момент е когато тялото е в спокоен режим за да ни ги ползва за храна.Аз смятам,че с добра храна нямаш нужда от аминокиселини,но ако си ги искаш 1-2гр на ден са ти абсолютно достатъчни.Болките в бъбреците са свързани,поне при мен със завишен прием на протеини.Аз никога не бих изпил 24 хапа от нещо,за което имам каквито и да било съмнения.
22.04.17
11:50
С толкова малко предозировка не е нормално да те болят бъбреците. Най-добре отиди при лекар, който да ти даде компетентен съвет.
22.04.17
11:55
казано от K0m3r на 22.04.17, 11:50:
С толкова малко предозировка не е нормално да те болят бъбреците. Най-добре отиди при лекар, който да ти даде компетентен съвет.
при положение,че според написаното от него,яде само месо и с зеленчуци е нормално,но свързано с треска си е за лекър.
22.04.17
12:09
попринцип прекалената консумация на протеини натоварват бъбреците
22.04.17
12:09
попринцип прекалената консумация на протеини натоварват бъбреците
22.04.17
12:25
казано от Станимир на 22.04.17, 12:22:
Толкова глупости на едно място не бях чел отдавна.
а би ли ни просветил?
За да знаем и ние.
22.04.17
12:53
Аз също ям много месо и редовно предозирам с различни добавки, но бъбреците да ме болят или да ме втриса не ми се е случвало. Още повече че тези симптоми се проявяват едва след два дена. Със сигурност едни нормално функциониращи бъбреци трябва да могат да понесат подобно натоварване по-долъг период от време преди да предизвикат някаква обратна връзка. Най-добре да прекрати приема на всякакви добавки и да отиде на лекар, който да му каже дали става въпрос за проблеми с бъбреците, защото ако е така то последиците може да са много големи ако не се вземат мерки навреме и темата изобщо не е за спортен форум.
Здравейте, мерси за съветите. Таман се връщам от тренировка, днес по изключение да обед , вече не ме тресе, преди тренировка изпих един хап от 1.4гр, но все още нямам апетит. Не съм пил хапче след тренировка. Според вас добре ли е да направя така: преди тренировка- хапче и след тренировка - хапче става общо 2.8 грама или е много? Какво ви е мнението за Scitec 5600? Кога трябва да спра да ги пия? Пречат ли на сексуалните функции?
Мнението беше редактирано от ЦВЕТКО на 22.04.17 15:01.
22.04.17
15:31
1. Ако те болят бъбреци, спри всичко, включително и тренировките, и отиди на лекар. Може да е нищо, разбира се, но може и да не е. Такива неща не се проверяват по форумите. От личен опит казвам.
2. Седни и чети какво представляват и как действат нещата, които си слагаш в организма, вместо да разчиташ изцяло на (не)компетенцията на случайни хора.
3. На сериозния социален статус и IQ 😉, които прякор като “Дон Давиеба” предполага, би отивала малко повече критичност. Както и казаното в точка 2. Освен ако не си на 10.
4. Не е хубаво всеки да дава акъл за решаване на здравословен проблем или прием на добавки от какъвто и да е тип. Не е.
Принципно не се обаждам по разни теми, но понякога, както и сега, ченето ми пада и Упс! - натиска “Send” на клавиатурата.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.04.17 15:34.
Аз нали за това питам. Правех всичко, което е описано на опаковката. Питах в други форуми и разни момци ми се хвалеха, че вземали дори по 5 дози. Относно болките вече кажи речи не ги усещам все още нямам апетит, но общо взето съм по-добре от вчера, ся ще изям един портокал и ще видя.
P.S. 70 КИЛА НА 10 ГОДИНИ!?-ПФФФФФ
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече