22.04.17
12:23
Здравейте,
аз съм момиче на 21г. и най-вероятно, това което ще кажа ще се стори смешно на повечето от вас, но в момента за мен е сериозен проблем. Около половин година тренирам във фитнес зала, а последните няколко месеца бях и на хранителен режим за покачване на мускулна маса (бълк). Като първоначална идея исках да направя плочки го лятото (колко банално 😄 ) и се доверих на един треньор за изготвяне на тренировъчна програма и хранителен режим. Ама нещата не се получиха както аз ги исках. Доста кляках и си хапвах после определената порция пилешко и кафяв ориз и в еднин момент хората започнаха да коментират, че съм развалила формата си. Как ще съм си развалила формата, като правех всичко по учебник се чудех аз и си продължавах. Но и коментарите си продъжиха. До един момент в който вече и аз осъзнах, че е така. Както казах, сигурно ще ви се стори смешно, но караката и ханша ми са се увеличили. Бедрата ми са станали яки и мускулести и това не ми харесва. И рамената ми са се разширили, перките са ми излязли - абе грозна работа. В момента прекратих ходенето в залата, правя по леки групови тренировки почти само със собствено тегло и не съм на никъв хранителен режим (ограничавам се все пак, не се тъпча като прасе). Та въпросът ми е тези резултати могат ли да изчезнат 😄 сега като не трренирам такатежко мога ли да очаквам, че бицепсите и раамената ще спаднат. И най-вече бедрата. Мили дами имали ли сте сходен проблем?