въпрос за какаото

UT

11.07.05
22:08

ами сигурно не е някакъв приоритетен въпрос,но все пак...понеже напоследък доста прекалявах с кафето...през два часа по едно доста силничко...пък като съм на диета ми действа още по-силно...и исках да питам какво съдържа какаото като хранителна стойност(разбира се не подсладените варианти, с тази захар е изключено за диета)...но обикновеното-въглехидрати, мазнини? (надявам се да не е най-глупавият въпрос,но щом хората се замислят за диета с пуканки...сладолед...;-)

11.07.05
22:16

:lol:  :lol:  Мда прав си за пуканките...  :lol:
За какаото не съм сигурен. Мисля, че като всяко нещо е полезно стига да не се оливаш с него.

Както и с кафето. Такова прекаляване само ще ти навреди, ами не се замислиш.

Поздрави

11.07.05
23:04

[quote author=“tpd”]:lol:  :lol:  Мда прав си за пуканките...  :lol:
За какаото не съм сигурен. Мисля, че като всяко нещо е полезно стига да не се оливаш с него.

Поздрави

човека пита съвсем друго нещо

за съжаление не мога да ти помогна пич :(

12.07.05
01:22

[quote author=”^MaD^”][quote author=“tpd”]:lol:  :lol:  Мда прав си за пуканките...  :lol:

Поздрави

човека пита съвсем друго нещо

за съжаление не мога да ти помогна пич :(

Мда. Сори и аз.

UT

12.07.05
07:02

само с една поправка...ами не съм се престарала до такава степен с тренировките и хранителните режими, за да има възможност някой да ме сбърка с “пич”...по-скоро...anyway…
а иначе за кафето, знам, че си е доста вредно в такива количества...но какво да се прави, имаше период, в който спях по 4-5 часа, ставах в 6 за работа, после 19-21 една яка тренировка, защото нямах време и пари за зала всеки ден, а не излизам докато не си свърша програмката ;-)... но ще се поправя...:-)
айде помпайте яко, истината е в предизвикателството :D

M

12.07.05
08:30

за диетите-правила сам шоколадова диета и отслабнах 6кг с нея :D
за какаото-не пия защото се получава целулет от него иначи преди си слагах кам кафето и ми беше мн вкусно.полезно е за сърцето и спомага за отделянето на хормоните на щастието както и шоколада
гледам една опаковка на натурално какао на прах в моминта-масленост-10-12%,въглехидрати-49%,белтъчини-16,4%,енергийност-360кал
за кафето-и то спомага за цилулит ама не чак толкова много ама ти прекаляваш.е на вас-мъжете трудно ви се образува целулет де ама ние....по-добре си купи от това дето го слагат в ред була-тука някяде имаше тема за него и това е 100пати по-добро
с две думи-1пат седмично да пиеш едно топло какао е полезно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1