26.04.17
19:07
ЗДравейте, имам нужда от съвети. И така момиче съм на 23 години, с наднормено тегло, имам да свалям доста килограми. Изчела съм ръководствата, но бих желала някой да ми каже точно и ясно кога какво мога да ям и в какво количество. Нямам възможност да тренирам може би само вървене и не че не искам, а понеже имам възел на щитовидната жлеза и понякога имам ускорен пулс.... Може да е и от килограмите..... в момента съм в процес на спиране на цигарите.... Искам да водя здравословен начин на живот. Искам да променя живота си. Моля ако някой може да ми помогне да пише..... Благодаря предварително
26.04.17
23:56
Здравей. Бях в същото положение преди две години. Промених си живота като изхвърлих всички вредни храни тестено, пържено, захар, мазно, газирано, колбаси, джънк фуудс. Повече зеленчуци, чисто месо на скара, риба, плодове по малко и основно непреработени продукти. Тренировки у дома със собствена тежест и гири 10 кг. Свалих 15кг. Сега без затруднения правя 25 лицеви опори, намаля ми холестерола двойно и вече е в норма и се чувствам здрава и силна. Днес навърших 49 год. а се чувствам и изглеждам на 30. Правилния начин на хранене трябва да не ти е диета а ежедневие, а тренировките, удоволствие. Няма невъзможни неща, само е необходимо мотивация. Успех
28.04.17
01:13
В youtube, като напишеш workout и си избираш. Има страшно много клипове с упражнения.
28.04.17
10:49
Здравей!
Опиши как точно се храниш сега. 🙂
Замисляла ли си се върху идеята да си направиш дневник тук? Може би ще ти е полезно.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече