26.04.17
21:40
Здравейте казвам се Венци и съм на 17. Когато съм бил на 1-2 години е открит тумор на Вилмс в десния ми бъбрек. Направено е всичко както трябва и бил премахнат както тумора така и бъбрека. В момента съм само с 1 бъбрек, който казват че е заел функцията и на премахнатия. Преди 2 и половина години започнах тренировки. В началото дори без добавки, но брат ми тренираше отдавна и ми препоръча да взема протеин натам бях взел гейнер и амино киселини. В момента взимам само креатин (5г на ден). Както и да е това не ми е въпросът——-Той е ако след 2-3 години взема решение да започна цикъл (най-вероятно Станозолол-стромба)в умерени количества максимум 20мг. на ден, смятате ли че може да доведе до сериозни проблеми върху бъбрека. Всеки с когото говоря по тази тема ми казва че не засяга толкова бъбреците колкото черния дроб, но все пак имам само един и се притеснявам да не стане нещо. Благодаря ви предварително!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
26.04.17
22:02
В този форум не обсъждаме забранени в спорта медикаменти.
26.04.17
22:10
Каква е функцията на бъбрека и черният дроб? Тука се крие отговора на въпроса ти. В този форум няма да намериш съвет относно стероиди и тяхното използване, действие и т.н. Въпреки това ако си решил да взимаш някакви стероиди то по-добре се ориентирай към нещо съвременно, вече има много стероиди, чиито ефект върху черния дроб е минимален, както и останалите странични ефекти.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече