В момента за мен Конър е много повече бизнесмен и шоумен от колкото боец.
Точна поради това, че повечето са шоумени и бизнесмени, а не бойци, от години не гледам ММА.
И това си проличава и в стила на игра. Особено сравнено с по-старите му мачове.
Ванка, стига бе, какъв стил има тоя мангал...Прост ръгач.
Определено имаше разлика спрямо другите му мачове. Говоря като рефлекси, реакции и дори като проява на воля. Че той в първия рунд от мача с Мендез яде много повече бой от колкото от Кабиб в целия мач. Ако в този мач Кабиб в първия рунд го налагаше така както Мендез, Конър щеше да се предаде още много преди първият гонг. Няма как да не му се отрази на формата на някой, който две години не се е бил и се отдал на живот дето се вика, с предишната му състезателна форма.
Уточнявам, че не съм някакъв фен на Магрегър. В началото му симпатизирах с оглед на факта, че беше доста остроуемен в начините си на промотиране и по някакво стечение на обстоятелствата мачовете му бяха зрелищни. Сега взе да удря нещата в съвсем друга насока и дори като промотиране няма общо с преди. В края на денят обаче добър или не прибра големите пари.
Нямам нищо против и Кабиб. Има поведението на шампион и т.н. просто самият му стил някакси не ми допада. Въпреки,че любимите ми бойци (вече пенсионирани) са много добри борци.
Сега си мислих, че повечето шампиони в момента са борци 🙂
То и преди в повечето категории шампиони бяха борци.
Мнението беше редактирано от I`M на 08.10.18 21:17.
09.10.18
10:10
Сашо, не става без шоу .
Няма как да се развива спорта и да се привличат бойци,а в смесените БИ има уникални.И в профи бокса е така.
Да не забравяме , че и Сосай Ояма е бил бизнесмен и шоумен и е използвал евтини циркаджийски номера ,да популяризира спорта си и е успял...поздрави
Така е. Хабиб също им направи шоуто след мача, e, надали им е харесало колкото маймунджулъците на циганина на кантара, ама поне беше истинско шоу в стил WWE 😄
Въпросът е, че от шоу и циркаджилъци, истинските битки изчезнаха. Няма кой знае каква техника, няма нещо, което да те грабне...Поне за мен е така.
Определено имаше разлика спрямо другите му мачове.
Ванка, ти гледаш ММА като фен, аз го гледам от друга страна и ще ти кажа нещо, което е максима в бойните изкуства - биеш се толкова, колкото ти позволява противника.
09.10.18
11:15
Вече се говори за реванш след 6 месеца, когато ще изтече “наказанието” на Хабиб. Ще трябва и да плати 250 000 глоба. Времето пасва, защото е преди Рамазан, но ще трябва да бутнат много пари на Хабиб за са се съгласи след доминацията която показа.
Интересно ми е ако има реванш, какво ще говори Конър или ще е по-нисък от тревата? Иначе има и добри бойци, но те биват избутани на заден план заради цирковете на Конър и ламтенето на Дейна за пари.
Тони срещу Петис беле доста добра среща, която имаше всичко. Волков беше на 10 секунди от победата, но изяде нокаута. Даже и жените ми направиха кефа. Преди месеци когато Димитрус се би с Хенри Сехуло или както е там пак беше як бой. Просто последно време наблягат на драмата и правят срещи, които нямат никакъв смисъл, а да не говорим за всичките пояси, които се раздават на килограм.
Иначе в one fc и Rizen има яки срещи, а тази седмица се бият Феодор и Сонен ! Феодор показа, защо беше най-добрия п4п срещу Мир и ще го направи срещу Сонен.
Вече се говори за реванш след 6 месеца, когато ще изтече “наказанието” на Хабиб. Ще трябва и да плати 250 000 глоба. Времето пасва, защото е преди Рамазан, но ще трябва да бутнат много пари на Хабиб за са се съгласи след доминацията която показа.
Интересно ми е ако има реванш, какво ще говори Конър или ще е по-нисък от тревата? Иначе има и добри бойци, но те биват избутани на заден план заради цирковете на Конър и ламтенето на Дейна за пари.
Тони срещу Петис беле доста добра среща, която имаше всичко. Волков беше на 10 секунди от победата, но изяде нокаута. Даже и жените ми направиха кефа. Преди месеци когато Димитрус се би с Хенри Сехуло или както е там пак беше як бой. Просто последно време наблягат на драмата и правят срещи, които нямат никакъв смисъл, а да не говорим за всичките пояси, които се раздават на килограм.
Иначе в one fc и Rizen има яки срещи, а тази седмица се бият Феодор и Сонен ! Феодор показа, защо беше най-добрия п4п срещу Мир и ще го направи срещу Сонен.
Димитриус според мен си и победи. Още повече, че при шампионски двубой при относително равностоен мач принципно се дава за шампиона. Ама не е продаваем. Той най- много заслужава реванш.
12.10.18
19:21
32кг плудовка
Обръщане изтласкване 5х1 през 10-15сек.
Суйнг 5х20 с 20сек планк за почивка
Миналият ден направих 10х10 слунга и бяха доста по-леки.
13.10.18
15:05
Два часа муай тай
Нещо снощи се прехвалих и днес видях зор на кондицията в края на тренировката. Днес много ми хареса едно дясно кроше и мисля да наблегна над тях. Усещах как цялата ръка е зад двете кокалчета на показалеца и средният и рамото е вкарано - голям кеф 🙂
04.11.18
11:44
На моменти се сдухвам, че каквото и да правя, както и да ям и тренрам, пак не съм в супер “визуална” форма. После си пускам ДС и си припомням, че не всичко е външен вид. Kолкото и да не ви се иска - това е да си в топ форма
06.01.19
19:45
10х10 суйнг с 32кг
Удари
20мин разтягане
08.01.19
20:47
10x1 обръщане от земя - 32 кг плудовка
Лицеви
Удари
10.01.19
20:18
10х1 тръстер
5х10 суйнга
Удари
13.01.19
19:37
Вчера
5х5 гоблет клек
10х1 обръщане изтласкване от земя
5х10 суйнг
14.01.19
20:53
6x1 тръстер (на ръка)
5х10 суйнг
Лицеви
Планк
Удари
16.01.19
20:26
10x1 обръщане изтласкване от земя
5х10 суйнга
Всичко през 10 сек
Мнението беше редактирано от CottageCheese на 16.01.19 20:28.
17.01.19
20:41
10x10 суйнг през 10 сек
18.01.19
10:58
Суйнг, суинг не ги разбирам много.
Мнението беше редактирано от CottageCheese на 18.01.19 11:00.
18.01.19
18:22
Много интересен подкаст! Да си най-великият/ един от най-великите боксьори и да не искаш да си спомняш това време, защото си бил животно и си мачкал всичко и всички-направо не ми го побира главата.
Мнението беше редактирано от CottageCheese на 18.01.19 19:34.
19.01.19
14:30
Муай тай
Днес ми е 7 тренировка от май месец насам. Сила имам и движението ми е много по-добре от останалите, но кондицията ми куца и след 4-5 рунда започвам да дишам тежко, но поне не ми пада гарда.
19.01.19
14:57
Много интересен подкаст! Да си най-великият/ един от най-великите боксьори и да не искаш да си спомняш това време, защото си бил животно и си мачкал всичко и всички-направо не ми го побира главата.
Преди години в друго интервю беше споделил, че се случва да пикае седнал, заради тежките удари, травмите и болките, които са му останали за спомен след бокса.
20.01.19
14:10
Не стм го гледал това, но си купих автобиографията му и вчера е почнах. Е, засега пише само как не е изнасилвал никой, но предполагам, че скоро ще се стигне до по-интересните неща
20.01.19
14:15
Има си хас, като беше на върха, всички искаха да ги изнасилва 🙂
Подариха ми автобиографията на Влад, но я зарязах, че ми се стори скучна.
21.01.19
20:45
Вече втори ден имам брутална мускулна, но не ме изненадва след като половин година не бях слагал ръкавиците. Дано сега да е излекувам и да се детоксикирам с тоя Чивас където го пия. Е, можеше да е Proper 12, но...
24.01.19
06:16
Не съм запознат със туринабол или както се казва там, но да има следи от него в системата ти 17 месеца по-късно и комисията да не те накаже, защото вече си наказван е смешно. Представям си Ромеро и Коста на какви препарати са и как се крият и мамят на тестове. Джоунс ми беше любимият боец, но е една от най-големите отрепки в спорта.
Това с “пулсирането” на стероидите същи ми се струва много тъпо и ми е интересно дали изобщо е истина или поредната лъжа на Дана и УФЦ
Джоунс и пиктограмите
Абе Тва са пълни глупости, чисти се за 6 месеца, давала съм проба точно след употреба на туринабол на 186-я ден, и двете бяха чисти като сълза.
24.01.19
11:11
Значи лабораторията ти не е бива хахах Джон още пулсира и най-вероятно ще продължи да пулсира докато не стара ТРТДжоунс
24.01.19
12:24
Абе Тва са пълни глупости, чисти се за 6 месеца, давала съм проба точно след употреба на туринабол на 186-я ден, и двете бяха чисти като сълза.
А бе много наизуст говориш и ти. Знаеш ли с колко метода може да бъде анализирана една проба, че така категорично заявяваш периоди?
24.01.19
13:17
Сигурно не е без значение и къде се изследват пробите. Мой близък треньор, който се занимава с футбол, е връзка на контролиращите, които първо пътуват до чужбина и лично взимат контейнерите, после се връщат, взимат пробите, след което ги носят отново в централата за лабораторен анализ. Звучи ми като сериозен контрол и не вярвам там да претупват нещата и да изтърват аматьори като теб, по следи от диуретици или други методи.
Сигурно не е без значение и къде се изследват пробите. Мой близък треньор, който се занимава с футбол, е връзка на контролиращите, които първо пътуват до чужбина и лично взимат контейнерите, после се връщат, взимат пробите, след което ги носят отново в централата за лабораторен анализ. Звучи ми като сериозен контрол и не вярвам там да претупват нещата и да изтърват аматьори като теб, по следи от диуретици или други методи.
Приятел на мой приятел ми каза... умирам от смях хахахахаах.
Пък на мен един приятел ми каза, че с много пари и сериозни връзки всичко се постига 🙂
Мнението беше редактирано от Блажка на 24.01.19 14:23.
24.01.19
15:06
Роднина ми е, но трябва да ти се обяснява...
Извинете с нутриционистката на Серена Уилямс ли говоря? 🙂
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 24.01.19 15:07.
25.01.19
11:00
10x1 тръстери
20мин разтягане
25.01.19
19:11
Днес гледах кастинга за бойци на Тайгър Муай Тай...ебати простотията.
В началото всичко изглежда нормално , но стигнах до спаринга с треньорите и направо се шокирах. Той ми държи лапи и ми връща удари, а аз не мога да направя нищо освен да се свия и да бягам. Много лесно така, особено за подсечките
А тоя глист с татуировките ми е най-противен...
Мнението беше редактирано от CottageCheese на 25.01.19 19:14.
26.01.19
12:59
Муай тай- днес по-спокойно от миналата седмица, защото този с който обикновено тренирам го нямаше и трябваше да тренирам със заместника.
Кондиция, лапи и техника, но се надявал другата седмица на направим някой друг рунд свободно.
Взех си една нова гума на shock doctor и тренирах с нея миналата седмица - ебати боклука, цялата ми Горна устна е една огромна рана. Гумата отпред има едно пластмасово като решетка, което не се прибира към венците и през цялото време дере устната. Снощи е изрязах и оформих с една запалка, защото с варене не става. Ако другата седмица пак е така, ще им е изпрати на тоя цървули в централата. Имал съм гуми за 5лв с по-добро качество.
30.01.19
16:37
Вчера
100 суинга за Боби
10х3 лицеви
разтягане
в събота бях 82кг., а освен вафлите друго не съм спрял.
100 суинга за Боби
О, благодаря! 🙂
П. П. Предполагам, че са за друг Боби, но все пак... 🙂
01.02.19
07:43
Други Бобита няма тук.
Вчера:
5х5 клек
5х1 обръщане изхвърляне от земя
10х3 лицеви
През 10сек
—
10х Ляв-десен напред, ляво кроше - десен прав назад с 1кг
10х ляв прав-дясно кроше с 1кг
02.02.19
18:26
Днес трябваше да тренирам, но не чух будилника и се успах. Ставането в 02:30 всеки ден си взима своето.
Поне има слухове за Тони-Хабиб, ако не е лъжа и не го използват за да направят бой с ГСП.
05.02.19
05:19
5x1 обръщане прав
10х3 лицеви
Много ме мързеше вчера :( Почнах работа в 02:10 и свърших в 13:30, а през декември уж беше по-натоварено... Не знам защо, но преди като имах по-натоварваща физическа работа не бях толкова уморен. Сега като стоя много повече на бюро съм по изморен от преди, а краката си ги чувствам все едно съм ходил цял ден.
08.02.19
06:33
Вчера:
6х1 тръстери, на ръка
5х3 Гребане
10х3 лицеви
Турски изправяния, обаче с 6кг. Не че правя нещо с тях де, но поне уча движението. Мисля да си взема една 16ка или 20ка за разни такива движения, че с тая 32к съм малко ограничен.
Дано утре да успея да стана на време за тренировка. Днес е айляк на работа и митничарят който ще идва не обича да работи много, та не трябва да е натоварено
09.02.19
19:25
Муай тай
-загрявка
-кондиция
-техника
-2 рунда спаринг :(
Държах си лапи с двама австрийци, много мотивирани и удрят с яко сила. Предложих им да направим малко спаринг и единият каза, че е с контузени ребра, но ще сме леки и ще го пазя, ОК. Рунд с единият и рунд с другият и всичко приключи... техниката им е нула, по-грозни и криви удари не съм виждал, но е важно да се вика ой и да се удря със сила.
14.02.19
18:05
5х1 тръстер
5х5 гребане
5х10 суинг
5х5 лицеви
Всичко през 10сек.
Определено това ми беле една от най-силните тренировки вкъщи. Пробвах ренегатско, но пояса ми е много слаб за 32кг. Мисля да купя още една плудовка, но не знам колко тежка да бъде. Има дни я които просто ме мързи и след първото упражнение се отказвам, защото ми е натежало. Мислех си за 16кг, но бързо ще и свикна и сега се чудя дачи да не взема 20кг