Странно чувство

29.04.17
13:54

Здравейте ...!

Искам да споделя един проблем който започна преди 2-дни ...!
Не зная,на какво се дължи ... но много ме притеснява .!
Преди 2-дни започна около областа на Сърцето да получавам нещо като второ пулсиране малко по-нагоре от самото сърце. Даже помякога и , не разбирам даже къде пулсира .!
Това нещо се случва когато си поема малко повече въздух... и започва едно пулсиране “Прескачане” не зная как да го опиша точно защото е странно дори за самия мен ....!
Преди да започне този проблем имах бронхит бях на антибиотик Зинат след като свърших хапчетата не ми мина и се влуших и получих бронхит и почнах втори антибиотик ...! Изпих го но сега имам бодежи в лявата плешка и гърба всякаш като дишам имам хрипове ....!
Преди да получа този проблем с сърцето вдигаш едни тежки кашони с вода вътре може би около 10 кг ... мислих да не е проблема от тежеста за да пилучавам подобен проблем при сърцето си ....
Но вече 2-ри ден аз усещам в легнало положение как получавам втори пулсиране около областа на сърцето ....! При поемата на повече въздух всякаш прескача в мен “ВТОРОТО МИ СЪРЦЕ” странно дано някой знае от какво е и ми помогне да ме насочи .... благодаря ви !!!

Темата беше редактирана от Спас Кирилов на 29.04.17 13:57.

MI

02.05.17
16:57

отивай на лекар

Bart Simpson

02.05.17
18:12

казано от Mitko_N на 02.05.17, 16:57:

отивай на лекар

Ъ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1