29.04.17
21:40
Здравейте. На 22 години съм,162 см,52 кг. Искам да изчистя подкожните мазнини,основно имам в ханша и бедрата,както при повечето жени. В момента съм на 1800 калории-това ми е калорийния баланс. От 2 месеца тренирам активно в залата-4 пъти седмично по 1 час горе-долу. Храня се в някакъв приемлив според мен режим. Не консумирам сладко и другите “забранени” храни. Пия по 2 литра вода дневно. Приемам аминокиселини и протеин на прах. Може ли да ми помогнете с някакви съвети на колко да сваля калориите за да изчистя подкожни мазнини,но в същото време да ме заприличам на скелет. Много ми е трудно и не знам какво да правя. Имам проблем и с целулита. Благодаря Ви предварително
Здрасти, добре дошла!
Защо не опиташ известно време да описваш тренировките които правиш в залата?
Ако си постоянна няма да закъснее и ефекта,но е важно и какъв тип е натоварването доколко знам.
Сама ли изготвяш програма,която включва тежести или един час си само на пътека примерно.
Описвайки тук храна и тренировки съм сигурна,че ще получиш обективни мнения и насоки.
Успех!
29.04.17
22:00
Попринцип пътеката я използвам само за загрявка 10 мин. Тренирам горна част в понеделник и четвъртък,долна част във вторник и петък. Тренирам с тежести(не ме е страх от тях) 😄 Правя базовите упражнения общо взето. Клекове,напади,римска тяга, лежанка,пулдаун,гребане с дъмбели,абдуктори,скрипец-от този сорт общо взето,дано сте ме разбрали какво имам предвид. За храненето закуската ми е кисело мляко с мюсли и протеин или кисело мляко с овесени трици и ябълка или банан. Понякога пълнозърнест хляб с варени яйца. За междинни хранения ползвам сурови ядки или плодове. Обяда и вечерята основно са ми месо със салати,като месо ям пилешко и по-рядко свински врат или котлет. Това е в общи линии. Благодаря ти за бързия отговор
29.04.17
22:02
Забравих да спомена,че в момента не правя никакво кардио,може би това ми е грешката. Но имам някакъв проблем с него,прекалено много се задъхвам,доста бързо се изморявам.
Аз не съм експерт в областта,но това което си написала ми “звучи” в унисон със целите ти,така че предполагм просто трябва да дадеш време на организма си,както и да следиш да си в дефицит.
🙂
казано от Мартина Мерева на 29.04.17, 22:02:
Забравих да спомена,че в момента не правя никакво кардио,може би това ми е грешката. Но имам някакъв проблем с него,прекалено много се задъхвам,доста бързо се изморявам.
Тук,ако нямаш здравословни проблеми разбира се,пак е въпрос на техника на дишане.
Потърси в сайта има много добри статии за бягането например.
29.04.17
22:07
Много ти благодаря за бързите отговори 🙂