Една по - различна ротация

02.05.17
18:18

Здравейте!
Момиче съм, 23г, 170см, 62кг. Естествен мезоморф съм и като цяло имам добро телосложение, но и адския апетит.
Работата ми е на 12 часови и неравномерно разпределени смени засега (така е от около 2 години, но се очертава до 1-2 месеца да мина на нормално работно време) и ми е трудно да спазвам някакъв строг режим.
Като цяло минимум 3 тренировки седмично успявам да направя и гледам да са за цялото тяло + упражнения тип скачане на въже, планкове, суингове и други по - напрягащи. С храненето обаче признавам си че ми е по - трудно. Буквално съм в двете крайности - 4-5 дена супер здравословно - яйца, извари, телешко и т.н в калориен дефицит и бааам - на 6я просто си купувам една огромна пица и 1 шоколад и съм щастлива 😄 Аз съм гладна нон стоп (не се шегувам!) и стресовата работа + малкото сън допълниено влошава ситуацията. Да се благодаря на хубавия ген, та като цяло имам нелошо тяло въпреки изблиците на глад през 5-6 дена.
Отскоро ми хрумна една идея, за която искам мнението ви - четох за т.нар въглехидртна ротация, но варианта, през който на мен би ми било лесно да я спазвам е нещо като 1 протеинов, 1 мазнинен и 1 въглехидратен ден. Примерно
1я ден - закуска варени яйца и малко сирене, обяд пържола със салата, вечеря извара с телешко.
2я ден - закуска авокадо и фреш, обяд 100гр бадеми, вечеря свинска пържола със извара и задушени зеленчуци.
3я ден - закуска банан с кисело мляко, обяд 100гр кокос сушен, вечеря пържола със задушени картофи и салата.
аз като цяло нямам много за чистене, мазнините ми (поне според калкулатора на Страхил 😄) са около 17%, но има ли шанс ако се храня така да се омазня повече? По този начин ще ям всичките си любими храни и няма да съм нон стоп гладна, но не знам ок ли е като режим, при запазване на същите тренировки. Как мислите?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1