Цикъл с нандролон деканоат

Темата е заключена.

Здравейте. Темата е малко за хард продукти, но искам да се допитам до вас за съвет и се надявам да се включи някой с опит. Ситуацията е следната, преди около две години разкъсах сухожилието захващащо трицепса за лакетната става. Над шест месеца ходих при разни уж специалисти които ми изписваха мазила и уж не било разкъсано и щяло да нине, трябвало му почивка. След около шест месеца чрез познат успях да се свържа с лекар, който да ми обърне внимание. Човека ме прегледа с видеозон и ясно се видя как в самото сухожилие е имало разкъсани влакна, който вече се бяха калцирали и предизвикваха болки. Общо взето работата беше много зле, хванех ли 400-500 грама тежест с ръката и започваше да ме боли. Успях да се свържа с позната работеща в рехабилитационен център и да ми направи шоко терапия с някаква техника на BTL (държа да подчертая, че тези неща не ги пиша с цел реклама).  След въпросната терапия положението е много по-добре, вече си ходя няколко  месеца на зала и като разгрявам добре  и внимавам нямам проблеми. Та от доста места чувам, че въпросния препарат повлиава добре на сухожилията, ставите... дори познат, който е бил трибоец казва, че на негови колеги са им минавали стари травми от препарата.  Имам познат с фитнес зала, говорил съм на тази тема с него и ме съветва да го съчетая с мастерон. Какво мислите за комбинацията нандролон+мастерон от която естествено  не се гони максимално покачване на маса, а по-скоро здраве и релеф, а всеки качен килограм е добре дошъл. На 28 години съм 187 см 94кг като бях 106 и бих казал, че не искам да минавам 100кг.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1