луда диета

12.07.05
10:15

аве пробвам сега една изчанчена диета с кленбутерол л карнитин и фат бърнар с аспирин и кафе ям около 500 600 калории на ден и то 50% са белтък и най много 5% мазнини кво ще кажете?!

12.07.05
10:20

1.темата не е за тука
2.най-малко нещо лошо да ти стане
3.що не си земеш и ефедрин и winstrol

12.07.05
10:28

Не мисля ,че ще преживееш и 2 дни с тая “диета ” . Прочети всичко на сайта и форума за НВД и разкарай тоя Кленбутерол !

С толкова химия може и без диета е брат  :shock:

Увеличи ги тези калории поне на 2000.

12.07.05
11:26

Бързата кучка ги ражда слепи..
500-600 калории на ден за колко време? 3 дена след което ще колабираш  :D

12.07.05
11:31

[quote author=“Zashev”]Бързата кучка ги ражда слепи..
500-600 калории на ден за колко време? 3 дена след което ще колабираш  :D

Абсолютно.

Но дори и да бъдат и 100кккал на ден, пак ще е тоотален ад за организма ти.

Чесно, не разбирам защо много хора си мисля, че “едип път да отслабна и всичко ще си дойде на мястото”. Та, нали като смъкнеш толкова болесто, организма ти ще е толкова разбит, че когато се “съвземе” малко ще почнеш да се запасява и да качва какви ли не простотии. Да не гооврим в какво състояние ще е мускулатурата-плчебно.

12.07.05
13:57

прави сте ама ши пробвам една седмица пък кот стане :))) аз така преди месец свалих 5 кела и не съм си ги върнал и то в рамките на седмица :)

12.07.05
14:34

[quote author=“ivoto”]аве пробвам сега една изчанчена диета с кленбутерол л карнитин и фат бърнар с аспирин и кафе ям около 500 600 калории на ден и то 50% са белтък и най много 5% мазнини кво ще кажете?!

Е само такова нещо не бях виждал..... :shock: По голяма глупост не съм чувал...Но ако искаш да се самоубиваш...давай :cry:

12.07.05
14:49

във фат бърнара има л-карнитин няма логика да взимаш отделно още
друго 500 калории ще ти стигнат само ако си 20 кг увеличи ги на 2000 (тука стрелям не си дал никви данни за себе си)
Може много сериозно да си увредиш сърцето от тва гладуване + клен + кафе + аспирин + кво беше там още
мини на НВД ( 1кг телесна маса = 1г. въглехидрати ) Пример: аз сам около 78кг ако искам да свалям ще приемам около 80г въглехидрати на ден
нискокалориен баланс това е -500 калории от нормалния прием
бягане рано сутрин преди закуска в нетренировъчни дни ( ако вобще тренира)
а бе я даи някво инфо и може да ти кажем нещо по конкретно!
а дотогава храни се нормално и ги спри тия л**на

13.07.05
00:05

ами на 17 съм 80кг мисля че за да искарам плочки ми трябва да сваля около 5 6 кг ама мноо трудно и бавно стават последните кела кажете нещо бягам сутрин и цял ден съм на раота :)

13.07.05
09:20

ами аз по-горе казах ама аре ще се повторя
ето кво трябва да правиш : НВД (ниско въглехидратна диета) на ден трябва да приемаш по 80г. вълехидрата
40мин тичане на гладен стомах веднага след ставане
тренировки в залата около 3 пъти
в нетренировъчните дни тренировки за корем в суперсерии по 3или 4 упр (ако имаш изоставащ долен или горен корем) да кажем горен - страничен - долен корем  или горен-долен-страничен-долен/горен
разпредели си така храната че след 8сем да не приемаш въглехидрати за вечеря нещо от типа на месо или яица за да не си лягаш гладен пък и според мен преди лягане е абсолютно задължително приемането на белтъци ( не на яицето белтъка :lol: )
ммм за друго в момента не се сещам
а да серих се л-карнитина се пие 30-40мин преди тренировката било то аеробна или с тежести и преди лягане

13.07.05
12:19

ми то тогаз 80 гр въглехидрати пак 350 калории излиза ?!

13.07.05
15:26

[quote author=“ivoto”]ми то тогаз 80 гр въглехидрати пак 350 калории излиза ?!

Имам чувството, че нещо не си разбрал.
1. Това са ти въглехидратите за деня, 350кал от общо 2000-2500 кал (например)
2. НЕ ГЛАДУВАЙ. Аз тежа 64 кг, ръст 170, целта ми е да свалям и не падам под 1500 кал дневно и свалям.
Ето ти една формула да си изчислиш колко калории ти трябват дневно
при покой, сложи си коефициента за натоварване и от полученото извади ~500кал.
Това е ориентировъчно! Пробвай, ако не сваляш или увеличаваш физическата активност, или намаляваш калориите.

Мъже
Стъпка 1
РП = 66 + (13.7 X кг) + (5 X височина в см) - (6.8 X години).
Пример
Ако сте на 25 г
Имате ръст 190 cm
Тежите 90 кг
Вашият РП е 66 + (1370) + (914) - (170) = 2180 ккал
Стъпка 2
Ето как да определите целият си разход за деня:
Умножете РП по коефициента, отговарящ на вашата физическа активност:
1. Заседнал начин на живот с малко движение = РП X 1.2
2. Лека физическа активност (леки упражнения или спорт 1-3 дни в седмицата) = РП X 1.375
3. Ако се движите със средна натовареност (не много тежка физическа дейност/спорт 3-5 дни е седмицата)= РП X 1.55
4. Тежка физическа дейност (усилени тренировки/физическа работа 6-7 дни в седмицата) = РП X 1.725
5. Изключително активни мъже (много тежки физически упражнения, спорт и физическа работа, 2-разови тренировки и т.н.)= РП X 1.9
Пример
Ако мъжът в горния пример има заседнал начин на живот, то неговият общ разход ще бъде РП (2180) по 1.2 = 2616
2616 кал е енергията, необходима за да се поддържа сегашното му тегло.

13.07.05
20:37

да и за да преминеш в отрицателен калориен баланс 2616 (при теб няма да е толкожа ) - 500 = 2116 :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1