19.05.04
11:08
Гърдите ми изостават, ако може някой да сподели как да набегна на тях, защото видимо изостават, някой ако е имал същия проблем да каже как се е справил с него:)
Разнообрази тренировките , шокирай ги.
Сменяй упражненията всяка тренировка или поне поредността.Отдели гьрдите самостоятелно за да ги натовариш на мах :wink:
19.05.04
18:17
само ще добавя че съм излизал от застой с един много странен за някои хора подход - сложих флайа с дъмбели на първо място в тренировката за гърди. Това на мен много ми помогна така че ти го препоръчвам.
тренировката ми за гърди:
1 упр: Лежанка - 4 серии
2 упр: Горна лежанка(разнообразявам, с дъмбели и с щанга) - 4 серии
3 упр: кофички - 4 серии
това ми е тренировката, мислите ли че малко ги натоварвам?
Ami az li4no ti preporu4vam da reduva6 kofi4ki s flais - edna trenirovka flais , edna kofi4ki i t.n. Otdelno reduvai uprajneniqta!!! Az sa6to sam 4uval 4e e hubavo da se zapo4va s flais!!!
За флайса и аз съм много съгласен - дори в момента тренирам така :wink:
Само държа да отбележа , че е важно да загрееш много добре преди това упражнение защото има голям риск от стрии и контузии. Не си мислете , че е леко или нещо от сорта. Правилно изпълнение.. бавно полека без изсилване с тежестите... 12-15 чисти повторения влизат брутално поне при мен.
мерси за мненията.. а мислите ли че трябва да вкарам още едно упражнение или така е добре, само да влключа флайс като първо упражнение?
Добре е да вкараш и крусовьр и пек-дек флайс.Много добро упражнение е и пуловер с дьмбел.Просто ги вьрти упражненията .Вкарай и смесени серии и суперсерии.Трябва постоянна изненада за мускулите и тогав ще има растеж :wink:
da ti kaja stratev tova e i moi problem.Mai pri vsi4ki podrastva6ti e problem,qvno v puberteta ne rastat mnogo.Sega probvam edin variant,puk 6e vidime.
20.05.04
20:52
neznam za gurdite ti. Oba4e nablegni malko na gurba 4e kato gledam kuv ti e hilav !