Таблица с хранителен състав

Здравейте.Отдавна не съм посещавала сайта,а имам спомен че имаше таблица със състава на храните.Секцията “Състав на храни” която е активна в сайта е добре направена,изчерпателна, групирана, но за жена като мен(майка на едногодишно дете) е трудно на всяко ядене да се рови в интернет и да търси и да смята калории...... Няма ли опростена таблица с храните,които са включени тук и която да мога да принтирам? Хареса ми факта че за някои храни е даден състава на сурови и сготвени такива.
Благодаря.

Темата беше редактирана от Александра Петкова на 06.05.17 11:54.

Здравей!

Не, защото различните хора предпочитат различни храни в ежедневието си.
На твое място бих седнала еднократно и извадила данните на най-често консумираните храни. Така ще си имаш своя таблица и няма да се ровиш всеки път, а само когато нещо ново се появи в менюто.

ПП: Някои хора във форума си ползват собствени екселски таблици с въведени от тях стойности на продуктите. Може и такъв вариант да опиташ.

08.05.17
20:08

Използвай MyFitnessPal

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1