07.05.17
09:36
Може ли някой да ми обясни, да ли може Кератин да се използва във храна, например в палачинките? Креатина ми е на марката SCITEC NUTRION!
Темата беше редактирана от Вероника Налбатска на 07.05.17 20:09.
Въпросът тук не е може ли, а защо някой би причинил нещо подобно на храната...
Гребеш креатина с лъжицата и направо в устата - жабуркаш с малко вода да се разтвори криво-ляво и гълташ.
07.05.17
11:08
#2
Не би трябвало да има проблем креатина да се подлага на термична обработка, след като подлагаме месото на такава и след това креатина не си променя химичната структура. Друг е въпросът дали си струва целият процес на готвене само за да приемеш една доза протеин. Но по същата логика и протеиновите барове са излишни, след като е много по-лесно да се изпие една доза протеин (за което не е нужно нищо повече от едно шише от 0,5л), и по-евтино.